CEMAL SEMİZ ADAYLIĞINI AÇIKLADI

CEMAL SEMİZ ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Canik Müteahhitler Derneği Başkanı Cemal Semiz Mart ayında yapılacak Samsun Müteahhitler Derneği seçimlerinde Başkan adayı olacağını açıkladı.

BAŞKAN SEMİZ ADAYLIĞINI RESMEN AÇIKLADI
Canik Müteahhitler Derneği Başkanı Cemal Semiz Mart ayında gerçekleşecek Samsun Müteahhitler Derneği seçimlerinde Başkanlığa aday olacağını resmen açıkladı. Canik İlçesinde yaptığı faaliyetlerle dikkat çeken Canik Müteahhitler derneği Başkanı, Sadef Üyesi, Canik STK Platformu Basın Sözcüsü, Samsun İli Fakirleri Koruma Ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi, Karşıyakaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Cemal Semiz Yaptığı açıklamada şunları belirtti;

DERNEĞİ CANLANDIRMAK VE AKTİF HALE GETİRECEĞİZ
10 yıl gibi uzun bir zaman içersinde Canik İlçemizde Sivil Toplum örgütü hizmetlerinde bulundum. Görevlerimi sağ duyulu bir biçimde Kamu kuruluşlarıyla birlikte en iyi şekilde yaptığıma inanıyorum. Samsun'da son 1 yıldır varlığını hiç bir şekilde hissettiremeyen Samsun Müteahhitler Derneğini yeniden canlandırmak ve aktif hale getirmek için göreve hazırım. Mart ayında yapılacak seçimler öncesi adaylığımı açıklıyorum. Samsun'da faalitye gösteren bütün meslektaşlarımında desteklerini bekliyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.