CEMAAT TAASSUBUNUN FATURASINI TOPLUM OLARAK ÖDÜYORUZ

15 Temmuz darbe denemesinden sonra bir cemaat gördük ki ülkemizin mukadderatına dinamit koymuş, hain eylemler ile vatana kastetmiş bir şekilde kendisini ele verdi.
Bir cemaat ki ne cemaat… Siyasete neuzübillah deyip karışmıyor….Dini siyasete alet etmeyin ,din ayrı siyaset ayrı diyerek dindarlığı her şeyin dışına iterek bir yerlere yaranmaya çalışan bir topluluk.Artık cemaat demek istemiyorum çünkü Cemaat kavramına hakaret oluyor.
Bir topluluk ki dershanelerinde tıp ve benzeri yerleri kazanabilecek çocuklarımızı illa öğretmenliğe yönlendiriyor sırf dershanelere ırgat olsun diye…
Bir topluluk ki örgütledikleri evlerinde güya dini sohbet yapıyoruz diyerek en düzmece eserlerle kafaları uyuşturmakla meşgul. Hiç bir İslami temel esere münacat etmeden Müslüman yetiştirmek ne mümkün. ANCAK KENDİNE BAĞLI AKLINI TESLİM ETMİŞ VEYA BİR TAKIM ÇIKARLARA KİRAYA VERMİŞ İNSAN TİPİ ÜRETMEK.
Kendi gazetelerinden başka hiçbir gazeteyi okutmayan, diğer Müslümanları boş işlerle iştigal sayan bir topluluk ki. Liberal masonik zihniyetteki insanlara kendilerine referans gösteren diğer dini cemaatleri irticacı gösteren bir topluluk… Hele Milli görüş onlar için en tehlikeli irticacıdırlar.
İmam Hatip liselerine olan soğukluk,. Ellerinden geldiği kadar çocuklara İmam Hatip Lisesi dışındaki okullara yönlendirme dikkatlerden kaçmıyordu.
2002’den bu yana siyasi iktidardan en cömertçe. İstifade eden ve devlet bürokrasinde güçlenen topluluk bu nimetleri bile münkir gelmiştir. İktidar ‘ne istediniz de vermedik ‘demek zorunda kalmıştır. Nankörlük etmeyi ve darbe kalkışması hainliğini bu iktidara karşı yapanların hangi mihrakların uşağı oldukların da açığa çıkarmıştır.
ABD’ de ikamet eden liderlerinin Vatikan ile olan muhabbeti ise ayrı bir garabettir. ABD İslam coğrafyasını ve özellikle de Türkiye üzerindeki hesaplarını malikânede misafir ettiği şahıs üzerinden yapmayı denemiştir ve onlarda bu darbenin figüranı olmuşlardır.
Dini argümanları kullanarak tamamen batıl bir davaya hizmet kaç tane İslami topluluk tarihe geçti merak ediyorum Dilerim rabbimden bunun hesabı bu dünya da da ukba da da sorulur hak ettikleri cezayı görürler.

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Cemal Özdemir Arşivi
SON YAZILAR