Çelik kasa soyguncuları yakalandı

Çelik kasa soyguncuları yakalandı
SAMSUN'da bir işyerinin çelik kasasını açarak içindeki 25 bin lira ile 500 doları çaldığı iddia edilen 48 yaşındaki Aygün U. polisin takibi sonucu yakalandı.

Olay geçen 3 Şubat tarihinde İlkadım İlçesi Liman Mahallesi Gezi Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre sabıkalı olan Aygün U. ve 42 yaşındaki Adem G. birlikte Lider Gemi Acentası firmasının bulunduğu daireye girdi. İki şüpheli çelik kasayı açıp içindeki 25 bin lira ve 500 doları aldı. Şüpheliler daha sonra aynı firmaya ait olan bir üst kattaki güvenlik kamerası olan dairenin önüne gelip kapıyı açmaya çalıştı. Kapıyı açamayınca da olay yerinden kaçtı.

Sabah çelik kasanın soyulduğunu ve bir üst kattaki bürolarının kapısının zorlandığını belirleyen işyeri çalışanları polisi arayıp ihbarda bulundu. İhbar üzerine olayla ilgili soruşturma başlatan polis, güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyip şüphelilerin kiralık otomobille kaçtıklarını tespit etti. Konya'ya giden iki şüpheli polisin yol uygulamasına takıldı. Yapılan kontrollerinde arandıkları ortaya çıktı. Konya'da gözaltına alınan şüphelilerden Adem G., başka bir suçtan dolayı çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanırken, Aygün U. serbest bırakıldı. Serbest bırakılan Aygün U., Samsun polisi ekiplerine teslim edildi. 

Kasa hırsızlığı iddiasıyla gözaltında bulunan Aygün U. ile ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.  (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.