Çeker ve Cengiz MHP’den adaylıklarını açıkladılar

Çeker ve Cengiz MHP’den adaylıklarını açıkladılar
MHP Samsun Milletvekili Aday Adayları Öznur Çeker ve Ali Cengiz, partinin il binasında aday adaylıklarını açıkladılar. İl Başkanı Ömer Süslü iki adaya da başarı diledi

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekili Aday adayları, aday adaylıklarını partinin il binasında açıklamaya devam ediyorlar. Öznur Çeker ve Ali Cengiz de aday adaylıklarını MHP Samsun İl Başkanı Ömer Süslü’nünde katılımıyla açıkladılar.

GEREKTİĞİNDE HAYATIM FEDA OLSUN

Toplantıda aday adaylığını açıklayan Öznur Çeker, “Ben vatan sevgisiyle dolu bir insanım. Bu coğrafya üzerinde yaşayan insanlarımızın kimseye boyun bükmeden, ekonomik ve sosyal kaygılarla kendini heder etmeden, daha güzelleştirilen bir coğrafyada yaşamasını istiyorum. Bunun savaşını siyasi alanlarda vererek Müslüman bir Türk olarak huzur içinde olmak istiyorum. MHP, fikir ve düşünce yapıma, hayat anlayışıma en yakın partidir. ‘Gerektiğinde hayatım feda olsun’ diyebilecek kadar önemsediğim bir partidir. Ben bu güzel insanları temsil etmek ve Allah’ın rızasını kazanmak istiyorum.” dedi.

 

SAMSUN’A HİZMET İÇİN VARIM

 ‘Samsunumuz son yıllarda maalesef gerektiği gibi yönetilemiyor’ ifadelerini kullanan MHP Aday Adayı Ali Cengiz; “Samsunumuz her geçen gün kan kaybediyor. Denizde balıkçımız, çarşıda esnafımız, tarlada çiftçimiz keyifsiz, geçim derdinde.  Diyorum ki; ‘O gün, bugündür’ Samsun Halkı için üzerime düşen tüm gayreti göstereceğim. Samsun’un çok daha fazla hizmet almasını istediğim için, ‘Siyasette bende varım’ diyorum. Topluma hitap edebilecek, halkın takdirini toplayan, sorunlara çözüm odaklı yaklaşan, partinin ilkelerine bağlı bir aday adayıyım. Samsun’u temsil edebilecek tecrübeye ve cesarete sahibim” diye konuştu. Ayrıca Cengiz’e hemşerilerinin olduğu derneklerden de destek geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.