CEBE GALİBİYET’E İNANIYOR

CEBE GALİBİYET’E İNANIYOR
CEBE GALİBİYET’E İNANIYOR

Karadeniz ekibi Samsunspor’da forma terleten deneyimli sağ bek oyuncusu Ahmet Cebe, 1 Nisan Pazar günü Deplasmanda karşı karşıya gelecekleri Adanaspor karşılaşmasından galip geleceklerine inanıyor. Nuri Asan Tesislerinde basın mensuplarına açıklamalarda bulanan Cebe, Lig’e verilen arayı en güzel şekilde değerlendireceklerini söyledi. Cebe, “1 Nisan Pazar günü Adanaspor ile karşı karşıya geleceğiz. Tabii ki bu karşılaşmaya çok güzel bir şekilde hazırlanmamız gerekiyor. Lig’e ara verildi ve biz bu fırsattan yararlanarak çalışmalarımızı sıkı sürdürüyoruz. Maç gününe kadar çalışmalarımızı sürdürüp Adanaspor maçında güzel bir oyun sergilemek istiyoruz. oradan alacağımız 3 puan bizi çok güzel rahatlatacaktır.” dedi.

 

“Güzel bir mesafe kaydetmiş olacağız”

 

Takım olarak güzel futbol sergilediklerini ifade eden Cebe, “İnanıyoruz ki Adana’dan 3 puan ile döneceğiz. Takım olarak güzel futbol ortaya koyuyoruz. Bu güzel futbolu inşallah Adana Karşısında da sergileyerek oradan galip geleceğiz. Bu maçı kazandığımız durumda lig’de kalmak adına güzel bir mesafe kaydetmiş olacağız.” şeklinde konuştu.

 

“Stresten kurtulmak istiyoruz”

 

Düşme hattında bulunan Samsunspor’u bulunduğu yerden kurtarmak istediklerini dile getiren 34 yaşındaki deneyimli oyuncu Cebe, “Adanaspor ve İstanbulspor maçından galip gelerek bu stresten kurtulmak istiyoruz. Samsunspor camiasını ve Samsunspor taraftarına stres yaşatmadan geride kalan 4 maçı da en güzel puanlarla kapatarak lig’de kalmak istiyoruz.” diye konuştu.

 

Nurullah KIZILDAĞ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.