ÇAYCILAR ESNAFINDAN BAŞKAN’A KAHVALTILI TEŞEKKÜR

ÇAYCILAR ESNAFINDAN BAŞKAN’A KAHVALTILI TEŞEKKÜR
Çaycılar Sokak esnafı belediye başkanı Şahin’i kahvaltıda ağırlayarak teşekkürlerini iletti

Kızılırmak ve Altınkaya Mahallerini birleştiren, pazaryeri trafiğinin büyük yoğunluğunu da üstlenen ve ilçenin en işlek sokaklarından biri olan Çaycılar Sokak, bir müddet önce kaldırım ve asfalt çalışmaları bitirilerek hizmete sunulmuştu.

Bu nedenle esnaflar, belediye başkanı Şahin’i kahvaltıda ağırlayarak teşekkürlerini iletti.

İlk olarak 3 etaplı çalışmayla eski kaldırımları sökülerek yeni kaldırım yapılan Çaycılar Sokak, Saski tarafından yapılan Yağmur Suyu hattının hemen peşinden bitirilmesi sonrasında Asfalt döşenmişti. 

Belediye Başkanı Zihni Şahin çalışmaları sık sık inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çalışmaların bitmesinin ardından bölge esnafı da teşekkürlerini iletmek üzere bir kahvaltı tertipledi. 

Kahvaltıya Belediye Başkanı Zihni Şahin, başkan yardımcıları İsmail Kurt ve Hüseyin Çamaş, Ak Parti ilçe başkanı Tuncay Yurduseven, Altınkaya Mahalle Muhtarı Ali Şenkul, aynı zamanda bölgede esnaflık yapan Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, Belediye Meclis Üyesi Ümit Sezgin, Pazaryerleri Odası Başkanı Hüseyin Topuz’un yanı sıra çok sayıda esnaf katıldı. 

Kahvaltıda esnaflar Başkan Şahin’e teşekkürlerini ilettiler.

Başkan Şahin ise ilçenin her bölgesinde asfalt ve kaldırım çalışmaları yaptıklarını belirterek şunları söyledi: “Öncelikle kahvaltı tertipleyerek bizleri davet ettiğiniz için özellikle de esnafımıza kahvaltıya gösterdikleri ilgi nedeni ile teşekkür ediyorum. Bu sokak asfalt ve kaldırım çalışmaları ile güzel bir görünüme kavuştu. Sizlere hayırlı olsun, güle güle kullanın. Bafra’mıza en iyisi ve en güzeli yakışır. Tabi ufak tefek bazı eksiklikler de var bunları esnaf arkadaşlarımız bizlere bildirdi. Yetkili arkadaşlarımızla da bu konulardaki talimatlarımızı da vererek en kısa zamanda o problemleri de gidereceğiz. Hiç kimsenin endişesi olmasın. Biz belediye olarak çalışmalarımızı durmaksızın sürdürüyoruz. Bu günlerde Gazi Paşa Mahallemizde doğalgaz nedeni ile bozulan veya hiç asfalt görmemiş birçok sokağımızda çalışmalar yürüttük. Hava şartları elverdiği müddetçe ilçemizde asfalt yapımını sürdüreceğiz. Bir hizmet yapmak güzel şey ancak en önemlisi de ona sahip çıkmaktır. Sizlerden ricam buraya hep birlikte sahip çıkalım. Sürücülerden araçlarını park ederken biraz daha dikkatli olmalarını istirham ediyorum. Esnaflarımızı mağdur edecek, yaya ve araç trafiğini engelleyecek bir şekilde araçlarını park etmesinler.  Bu bölgede yeteri kadar otoparkımız mevcut. Hem pazaryeri esnafımızdan hem de halkımızdan bu konuda hassasiyet göstermelerini rica ediyorum. Kimsenin bir başkasına engel olmaya hakkı yok. Bu sorunun da anlayış ve karşılıklı hoşgörü içerisinde aşılacağını ümit ediyorum.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.