Çaycı Hüseyin kırdı geçirdi..

Çaycı Hüseyin kırdı geçirdi..
Atakumlu minikler, ‘Çaycı Hüseyin’ rolüyle ünlenen Alpaslan Özmol ve ekibinin sahnelediği ‘İbişin Maceraları’ adlı oyunla sömestr tatilinin son gününde eğlenceli bir gün yaşadı.

Atakum Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında sahnelenen ‘İbişin Maceraları’ adlı tiyatro oyunu miniklere unutulmaz bir gün yaşattı. Atakum Belediyesi Kültür ve Eğlence Merkezinde gerçekleştirilen ve 3 farklı seansta çocuklarla buluşan oyunda bir televizyon dizisinde Çaycı Hüseyin olarak ünlenen oyuncu Alpaslan Özmol ile Zeki Bıçakcı ve Burak Berkan rol aldı.

‘ÇOCUKLARIMIZI ÖNEMSİYORUZ’
Sömestr tatilinin son gününde eğlenceli bir gün yaşayan minikler keyifli dakikalar yaşarken onlara Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’da eşlik etti. Öğrencilerle birlikte oyunu izleyen Başkan Taşçı, oyunun sonunda yaptığı konuşmada, “Çocuklarımızı önemsiyoruz. Kültürel ve sanatsal faaliyetlere daha çok vakit ayırabilmeleri için sürekli etkinlik düzenliyoruz. Bugünkü etkinliğimizde sempatik sanatçı Alpaslan Özmol ile arkadaşlarını ağırladık. Çocuklar kadar aileleri için de farklı bir gün oldu” diye konuştu.

TAŞÇI’YA TEŞEKKÜR
Başkan Taşçı konuşmasının ardından ‘Çaycı Hüseyin’ Alpaslan Özmol’a çiçek vererek kendisinin ve diğer oyuncuların adına Atakum İlçesinde fidan dikildiğini belirten belgeyi verdi. Başkan Taşçı’nın yakın ilgisi karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Alpaslan Özmol, “Samsun sık sık geldiğim ve sevdiğim bir şehir. Atakum İlçesi de bu şehrin en güzel ilçesi. Bizi ilçe halkıyla, çocuklarla buluşturan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’ya teşekkür ederim” dedi.

MİNİKLERLE HATIRA FOTOĞRAFI
Çocukları gülme krizine sokan tiyatro oyunun ardından Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve eşi Fatma Taşçı kendileriyle fotoğraf çekinmek isteyen miniklerle ve aileleriyle birlikte objektiflere poz verdi. Başkan Taşçı, sohbet ettiği çocuklara bu tür etkinliklerin sık sık düzenleneceğinin müjdesini de verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.