Çat Kapı İftar Programı

Çat Kapı İftar Programı
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu geçen sene yapmış olduğu çat kapı iftar programlarına bu sene de devam ediyor

Kavak'a bağlı Aşağıçirişli mahallesinde  yaşayan Ali Kargin'in evine çat kapı ziyaret yapan Başkan Sarıcaoğlu, "Fırsat buldukça eşimi alıp herhangi bir vatandaşımızın evine çat kapı iftara gidiyorum. Beni karşılarında gördüklerinde çok şaşırıyorlar ve çok mutlu oluyorlar. İnsanların yüzlerindeki o masum ve sıcak tebessümü görünce bende çok mutlu oluyorum" dedi.

Kalıplaşmış Anlayışı Değiştirmek İstiyorum
Sarıcaoğlu, "İnsanların zihninde oluşmuş ve kalıplaşmış bir anlayış var "Belediye Başkanı yol yapar, su getirir, park yapar onun haricinde kimse ile görüşmez sıcak temaslarda bulunmaz" ben bu anlayışı yok etmek istiyorum. Bizim elbetteki başlıca görevlerimiz yol, su, alt yapı, park vb. ancak insanlarla iç içe olup onların sorunlarını isteklerini birebir dinleyip onlara yardımcı olmak istiyorum. Belediye halkın kapısı onlarla 7/24 iç içe olup her an yanlarında olmak ve sıkıntılarını ve sevinçlerini birlikte yaşamak istiyorum" dedi.

Ziyaretlerimiz Devam Edecek
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, esnaf ve çat kapı ev ziyaretlerini Ramazan ayı boyunca devam ettireceklerini söyledi. Esnaf ve sanatkarları işyerlerinde ziyaret ederek onlarla sohbet etmekten, vatandaşları evlerinde çat kapı ziyaret ederek, onlarla aynı havayı solumaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Sarıcaoğlu, “Biz her zaman halkımızın içinde olduk, olmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.