ÇARŞAMBASPOR'DAN BOMBA TRANSFERLER

ÇARŞAMBASPOR'DAN BOMBA TRANSFERLER
Yeni sezon'da başarılı Teknik adam Hakkı Hocaoğlu ile şampiyonluk hedefleyen Yeşil beyazlı Çarşambaspor transferde hareketli saatler geçiriyor.

ÇARŞAMBASPOR'DAN FLAŞ TRANSFERLER

Çarşambaspor'dan bomba transferler. Yeni sezona güçlü bir kadro ile başlamak ve sezon sonu şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen Çarşambaspor transferde dur durak bilmiyor. Teknik direktör Hakkı Hocaoğlu'nun raporunun ardından Yeşil beyazlı Yönetim transfer'de harekete geçti. İlk olarak Harun Gürbüz, Turgay Eruzun, Fatih Şahin Müjde, Abdülkadir Yıldırım, Kemal Sabri Bayraktar, kaleci Kadir Tütüncü ile anlaşılaşan Yeşil beyazlılar dış transferde de kesenin ağzını açtı ve ard arda Bal liginin tecrübeli isimlerini kadrosuna kattı.

 

TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK

Başarılı Teknik direktör Hakkı Hocaoğlu'nun Çarşambaspor Yönetimine sunduğu transfer raporunun ardından Yeşil beyazlı Kulüp Didimspor'dan Yücel Pamuk, Arsinspor'dan Barış Büyükkara, Fatsaspor'dan Smet Dinçer, Adana Büyükşehir Belediyesin'den Cengiz Arguç Argın, Atakum Belediyespor'dan Murat Bedir ve Abdülkadir Yıldırım, Samsun Yolspor'dan Serkan Çetin ve Merzifonspordan Hasan Sağlam'ı kadrosuna kattığı. Yapılan bir birinden flaş transferler sornası Yeşil beyazlı Kulüpte yeni sezon öncesi parola mutlak şampiyonluk olarak belirlendi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.