ÇARŞAMBASPOR'DAN BİR GALİBİYET DAHA

Bölgesel Amatör Lig 4.Grup'ta mücadele eden efsane yeşil-beyazlı Çarşambaspor ligde kazanmaya devam ediyor.. 

20. Haftada 40 puanla lig ikinciliğini elde eden Yeşil beyazlılar da yüzler gülüyor..

Bu sezon galibiyet olarak geç açılan Yeşil beyazlılar Hasan Şengün ve İmdat Arslanla büyük yol kat ederek gerçek günü rakipleri karşısında sahaya yansttı ve ard arda galibiyetler alarak ligdeki konumunu düzeltti..

Ligin bitimine sayılı günler kala puan sıralamasında ikincilik yerini garsntiye alarak Yeşil beyazlı Çarşambaspoe hem Gelecek sezon Ziraat Türkiye kupasına katılmak hemde play-out oynamamak istiyor..

Bu hedef doğrultusunda Teknik Adam Hasan Şengün takımı her maça sanki şampiyonluk maçı gibi hazırlıyor ve Ziraat Türkiye kupasına katılarak kulübede maddi destek olmasını sağlamal için var gücü ile çalışıyor..

Buradan Çarlambaspor Başkanı İbrahim Gündüzoğluna seslenmek istiyorum.. Gelecek sezon için mevcut Teknik heyet ve kadroya takviye yaparak bu takımı 3.lige çıkaracak maddi imkanların sağlanması Çarşambaspor'u daha iyi yerlere getireceltir.. 

Yeşil beyazlı efsane Çarşambaspor önümüzdeki hafta sahasında konuk edeceği Sungurlu Belediyespor karşılaşmasına tüm Çarşamba halkını davet ediyorum. Bu maç hem ikincilik için hemde Ladikspor ile arasındaki puan farkı için son derece önemli. 

BİR SEVDADIR ÇARŞAMBASPOR!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR