ÇARŞAMBASPOR’DA SON VİRAJ

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 4. Grup'ta mücadele veren efsane yeşil beyazlı Çarşambaspor, liglerin son haftasına girilirken  47 puan ile 2. sıradaki yerini koruyor ama yine de rahat değil. 

Son hafta maçında deplasmanda Sinopspor ile çok kritik bir maça çıkacak. Bu maçtan mutlaka 3 puan almak zorunda, çünkü takipçisi Ladik Belediyespor’u ensesinde hissediyor. 

BAL statüsüne göre Samsun takımlarının birincisi kümede kalıyor, ikinci takım ise süper amatör lig ikincisi ile play off oynamak zorunda kalacak. Üçüncü sıradaki takım ise otomatik olarak küme düşüyor. 

Son haftaya kadar bu yarış devam ederken, Çarşambaspor deplasmanda Sinopspor’u mağlup ettiği taktirde ligde kalacak ve ayrıca lig ikincisi olduğu için 2019-2020 sezonunda Ziraat Türkiye kupası oynama hakkı elde edecek. Bu müsabaka yeşil beyazlı Çarşambaspor için kritik bir maç ve son viraj olarak kabul ediliyor. 

Son haftaların formda takımlarının başında gelen Çarşambaspor, bana göre Sinopspor’u yenecek güce sahip. Günahıyla sevabıyla bir sezon böylece sona erecek. 

Efsane yeşil beyazlı Çarşambaspor’un, gelecek sezon için yeni seçilen ve göreve gelen belediye başkanı Halit Doğan ile birlikte yapılacak takviyelerle, 3. lige çıkabilmek adına büyük çalışmalar içerisine gireceği haberini aldık. 

Benim düşünceme göre yapılacak genel kurul sonrası, yeni başkan ve yönetimi Çarşamba esnaflarından da alacağı güç ile büyük bir sıçrama yapacak. Aynı zamanda yeni bir yapılanma ile gerçekleşecek oluşumda, mazisine yakışır bir takım kurarak 3. ligde yeniden mücadele edecektir. Zaten Çarşambaspor’a yakışan da bu olsa gerek.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR