ÇARSAMBASPOR'DA MORALLER YÜKSEK 

TFF 3 Lig 3. Grupta mücadele veren efsane yeşil beyazlı Çarşambaspor geçen hafta zorlu gölcük galibiyetinin sevincini yaşıyorlar, deplasmanda alınan bu 3 puan takıma ilaç gibi geldi. 

Galibiyet serisini devam ettirmek isteyen yeşil beyazlılar hiç ara vermeden bu hafta kendi evinde oynayacakları Karakocan futbol kulübü maçı hazırlıklarına ara vermeden çalışmalarına başladılar. 

Deneyimli teknik direktör Kenan Yelek yönetiminde çalışmalarını sürdürüyorlar. Çarşambaspor bu maçında kazanarak zirveye yerleşmek istiyor. 

Çarşambaspora büyük destekler sağlayan Çarşamba belediye başkanı Halit Doğan takımını gölcük deplasmanında  da ekibiyle beraber yalnız bırakmadı. Çarşambaspor başkanı sayın Özkan Yıldırım ise takımının aksıyan yerlerine transfer yapmayı düşündüklerini son olarak da 3 lig Payas spordan ortasaha oyuncusu 26 yaşındaki Abdülselam Canı kadrosuna dahil ederek büyük takviye yapmış oldular. 

Bu sezon hedefleri'nin 3 ligde şampiyonluk olduğunu söyleyen sayın başkan Yıldırım şehir desteğini  ve taraftarımızı arkanıza alarak başaramayacağımız iş yokdur diyerek tüm Çarşambayı ve iş adamlarını destek vermeye davet etti. 

HER ŞEY BÜYÜK ÇARŞAMBASPOR İÇİN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR