ÇARŞAMBASPOR'DA HEDEF ŞAMPİYONLUK

         Türkiye bölgesel amatör lig (BAL) 4. grupta mücadele veren yeşil beyazlı Çarşambaspor’da şaşırtıcı bir değişiklik yaşandı. Sezon başında şampiyonluk parolasıyla yola çıkan ama ne yazık ki hedefini tutturamayan yeşil beyazlılarda, ligin ilk yarısını puan sıralamasında 23 puanla 4. sırada yer alarak zirveyi 29 puanla Güzel Orduspora kaptırdı. Kısacası liderle Çarşambaspor arasında 6 puanlık bir fark oluştu. İlk yarının bitimine iki hafta kala Çarşambaspor başkanı Turan Bilgin ve yönetimi ani radikal kararlar alarak Samsunlu deneyimli teknik direktör Besim Durmuşla yolları ayırarak onun yerine BAL ligini iyi tanıyan tecrübeli teknik direktör, daha evvelde Çarşambasporda görev almış Ali Bilgici’yi takımın başına tam yetki ile getirdiler. Bilgici göreve gelir gelmez içerde ve dışarıda oynadığı iki maçtan 4 puan toplayarak göreve başlamış oldu. BAL liginin ilk yarısını 23 puanla 4. sırada tamamlayan Çarşambaspor, takımdan bazı futbolcularla yollarını ayırarak transfer bombalarını patlatmaya başladı. 


          Takımın gücüne güç katacak olan Erbaaspordan Hasan Uğur Kardal, Turhalspordan Gökhan Koç, Amasyaspordan Ahmet Acar ve son olarakta Sinop Ayancıkspordan Kaan Dinç takıma kazandırılarak yapılan çalışmalar neticesinde oynadıkları hazırlık maçını farklı kazanarak yeşil beyazlılar çalışmalarını kendi tesislerinde sürdürdüler. İkinci etap kamp çalışmasını ise Antalya’da yapacak olan Çarşambaspor, ikinci yarıya güçlü girebilmek adına büyük efor sarf edecekler...


          Çarşambaspor başkanı Turan Bilgin ve yönetimi, takım üzerinde yaptıkları titiz çalışmalar neticesinde şampiyonluğa aç olan bir kadro oluşturduklarını, geçmişte Ahmet ve Hasbi Menteşoğlu kardeşlerin Çarşambasporun uzun yıllar ikinci lig ve 3. ligde tutarak efsaneleştirdiler. Aynı duyguları yaşatmak isteyen başkan Bilgin, yapılan transferlerden sonra şampiyonluktan başka düşüncemiz yok. Ben ve arkadaşlarım efsane Çarşambaspor taraftarlarını arkamıza alarak 2016-2017 sezonunda yeşil beyazlıları 3. lige taşımak için iş başındayız dedi.


            Deneyimli teknik direktör Ali Bilgici ise takıma nokta transferler yaptık. Bu kadro ile ikinci  yarıda başarıyı yakalayabileceğimize inanıyorum. Kendi tesislerimizde ve Antalya’da yapacağımız çalışmalar ile ikinci yarının ilk maçını kendi saha ve taraftarlarımızın önünde Samsun Yolspora karşı kazanarak ikinci lige iyi bir başlangıç yapacağız dedi. Ben de gazetem adına efsane yeşil beyazlı Çarşambaspora başarılar diler, Samsunspor camiasının yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR