ÇARŞAMBASPOR'DA HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

ÇARŞAMBASPOR'DA HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
Ligdeki ilk maçında Yoluspor'u 2-1 mağlup ederek sezona 3 puanla başlayan Çarşambaspor'da hafta sonu oynanılacak krtik Yeni Amasyaspor maçının hazırlıkları sürüyor.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR 
Sezona Yolspor galibiyeti ile iyi bir başlanğıç yaparak başyana Yeşil Beyazlılar'da hafta sonu oynanılacak Yeni Amasyaspor karşılaşmasının hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Çarşambaspor inci tesislerinde Teknik direktör Besim Durmuş nezaretinde gerçekleşen antrenman düz koşu ile başladı. Daha sonra 5'e 2 orta oyunu, şut ve top çalışması ile devam eden idmanda oyuncuların hırslı ve istekli olmaları gözlerden kaçmadı. Antrenman taktiğe dayalı çift kale maç ile son buldu. 

DURMUŞ TAKIMA GÜVENİYOR 
Yeni Amasyaspor karşılaşmasına en iyi şekilde hazırlandıklarını belirten Yeşil Beyazlıların tecrübeli Teknik direktörü Besim Durmuş,"Sezona Yolspor maçı ile başladık ve sahadan 3 puanla ayrıldık. Bu bize gerçekten güzel bir moral oldu. Ancak o maçı unuttuk ve hafta sonu sahamızda oynayacağımız Yeni Amasyaspor karşılaşmasına odaklandık. Bu 90 dakikadanda galibiyetle ayrılarak ligdeki iy başlanğıcımızı devam ettirmek ve seri galibiyetler almak istiy

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.