ÇARŞAMBASPOR'DA BELİRSİZLİK

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden ve Teknik Direktör Hasan Şengün ve İmdat Arslan ile sezonu 50 puanla 2. Sırada tamamlayarak 2019-2020 sezonunda Ziraat Türkiye Kupası'na katılacak olan efsane yeşil-beyazlı Çarşambaspor'da şu ana kadar eski yönetim ile devam edeceğini ancak bu yönetimin istifa edeceğini belirtebilirim..

Yeni Belediye Başkanımız Halit Doğan'ın yeni bir yönetim oluşturacağını ve belediye desteğinin devam edeceğini, 1923'te kurulan eski bir maziye sahip efsane Çarşambaspor'un aynı çizgide faaliyetini sürdüreceğini söyleyebilirim..

Geçen sezon yanlış teknik ekip seçimi ile puanlar kaybederek daha sonra deneyimli Teknik Direktör Hasan Şengün'ü göreve getiren yeşil-beyazlılar şampiypnluğu kaçırmış oldu.. 

Geçen sezon başarılı futbolcuların takımda kalıp kalmayacağı ve takıma yapılacak yeni takviyelerle güçlü bir ekip oluşturacağı bize bilgiler arasında son derece önemli.. 

Belediye Başkanımız Halit Doğan'ın takıma aynı desteği vereceğini ve Çarşambaspor'un yeni sezonda hedefinin Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplara kalacağı ve şampiyonluk parolası ile sezona başlayacağıns inancım ve güvenim tam. 

Gemiş tarihinde 1.Lig 2.Lig ve 3.Lig'de mücadele etmiş önemli bir maziye sahip efsane Çarşambaspor'u her zaman takip etmeye ve yanında olmaya devam edeceğiz.. 

HER ŞEY BÜYÜK ÇARŞAMBASPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR