ÇARŞAMBASPOR’A YAN BAKILMIYOR

Geçen sezon BAL'da açık ara puan farkı ile şampiyon olan efsane yeşil beyazlı Çarşambaspor'un tam sekiz yıl aradan sonra hasret sona erdi.

3. Lig'e geri dönmesinin şehirde sevinci yaşanıyor ve maziye bir bakıldığında uzun yıllar profsyenel ligde üstün başarılar yakalayan Çarşambaspor 2020-2021 sezonunda da 3. Lig'de çok canlar yakacağa benziyor..

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan'ın büyük katkılar sağladığı Çarşambaspor Başkanı Özkan Yıldırım ve yönetimi ile büyük uğraş ve çalışmalar sonrası önce iç transferi başarı ile tamamlıyan ve sonrasında dış transferdede yapdığı üst üste flaş transferlerle adından sıkca bahsedilir oldu.

Grubunda bulunan takımların büyük maddi sıkıntı çekdiği bu ligde yeşil beyazlı efsane Çarşambaspor'a yan bakılmıyor, evet bir şehir senin arkanda efsane Çarşambaspor, es esebildiğin kadar es, sana yakışır diyorum..

Uzun yıllardır takip ettiğim yeşil beyazlı Çarşambaspor'u bu sezon da takip ederek Çarşambaspor ile 2. Lig'i yaşamak istiyorum.. 

Efsane Çarşambaspor'a her şey yakışır her zaman büyük bir takım olduğunu göstermiş bir ekip olarak daima önde giden bir krala benziyorsun Çarşambasporum. Sana destek veren iş adamlarımıza ve cefakar Çarşambaspor'umuzun o güzel taraftarlarına selamlar olsun.

HER ŞEY BÜYÜK ÇARŞAMBASPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR