ÇARŞAMBASPOR'A YAN BAKILMIYOR

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 4. grupta mücadele eden uzun yıllar 2.lig ve 3.lig de mücadele eden 
Efsane Yeşil beyazlı Çarşambaspora tabiri cayitse rakip dayanmıyor.. 

İçeride ve dışarıda  maçlarını farklı kazanan Yeşil beyazlılar da moraller en üst seviyede..


Geçen hafta kendi saha ve taraftarları önünde Sungurlu Belediyespor'u 5-1 gibi farklı mağlup ederek yoluna emin adımlarla fre vermeden devam ediyorlar.. 

Yeşil beyazlılar 43 puan ile lider Yozgat 1959 sporun 7 puan gerisinde onu takip etmeye devam ediyor.. 

Yeşil beyazlılar oynamış olduğu 21 müsabakadan 13 galibiyet 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı.  Rakip filelere ise Çarşambaspor 55 gol attı ve kendi kalesinde ise 24 gol gördü. 

Çarşambaspor 43  puan ile lig 2.ligini elinde bulunduruyor. Çarşambaspor grubunda ligi ikinci bitirdiği taktirde hem ligde kalmış oluyor hemde gelecek sezon  Ziraat Türkiye kupasına katılma hakkını elde ediyor..

Yeşil beyazlı Çarşambaspor'un başarılı  olmasında en büyük rolünde cefakar Çarşambaspor taraftarlarının takımlarına verdiği destekten  olsa gerek.. 

Çarşambaspor'un kalan müsabakalarda en önemli deplasmanı Ordu temsilcisi Altınorduspor ile  yapacağı müsabakanın sonucu şimdiden merak konusu oldu.. Takımın iyi giden performansını devam  ettirebilmek adına başarılı Teknik direktör Hasan Şengün ve yardımcısı İmdat Arslanın takıma  verdikleri öz güven ve enerji takıma olumlu yansıdı.. 

Çarşambaspor'un sezon başında ne yazık ki  talihsiz maçlar kaybederek puan alamamasından dolayı bugün lideri yakalayamamış olması şayet bu  maçları kaybetmeyip kazanmış olsaydı bugün açık ara farkla lider olması içten bile değildi. 

Bu köşemden Çarşambaspor Başkanı ve Yöneticilerini uyarıyorum. Bu düzeni muhafaza etmek mevcut  Teknik heyet ve kadroyu elde tutmak ve yapılacak takviyeler ile 2019-2020 sezonunda  Çarşambaspor'un şampiyonluğa yürümesi içten bile değil.. 

Efsane Çarşambaspor'un yeri Bal ligi  değilde bana göre 2. veya 3.lig olmalıdır.. Türkiyenin en büyük ilçelerinin başında gelen Çarşamba'da yaşayan Halk ve Esnaf da benim gibi düşünmektedir. İnşallah gelecek sezon efsane  Yeşil beyazlı Çarşambaspor bir daha bu lige geri dönmemek üzere 3.ligdeki yerini alacaktır.. 


HER ŞEY BÜYÜK ÇARŞAMBASPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR