ÇARŞAMBASPOR TUTULMUYOR 6-1

ÇARŞAMBASPOR TUTULMUYOR 6-1
Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'da Çarşmabaspor deplasmanda konuk olduğu Güzelorduspor'u 6-1 gibi farklı skorla mağlup ederek zirve inadını devam ettirdi.

Yeşil Beyazlıların'da alınan bu sonucun ardından futbolcular ve taraftarlar maç sonrası büyük sevinç yaşadılar. Çarşambaspor aldığu bu anlamlı galibiyetle zirve yolundaki takipçiliğini devam ettirerek rakiplerine gözdağı verdi.




İLK DEVRE 2-1 BİTTİ
Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'a şampiyonluk parlası ile başlayan Çarşambaspor deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Güzelorduspor'a konuk oldu. Maça hızlı başlayan Yeşil beyazlılar ilk yarıda bulduğu ard arda gollerle mücadelede 2-0 öne geçen taraf oldu. İlk devrenin son dakikalarından ev sahibi ekibin golcü oyuncusu Ferhat durumu 2-1'e getiren golü attı ve takımını soyunma odasına umut götürdü.

ÇARŞAMBA GOL OLUĞ YAĞDI
Karşılaşmanın ikinci yarısınada etkili başlayan ve üstünlüğünü rakibine kabul ettiren Yeşil beyazlı Çarşambaspor peş peşe bulduğu enfes gollerle karşılaşmada durumu 6-1'e getirdi. Mücadelenin son çeyreğinde oyunu rolantiye alan Yeşil beyazlılar hakeminde son düdüğüyle zorlu deplasmandan 6-1 gibi ezici bir üstünlükle ayrıldı. Zirve adına büyük önem taşıyan karşılaşmada Çarşambaspor rakibine adeta gol oldu yağdı ve şampiyonluk adına önemli bir engelide geride bıraktı. EMİN İNAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.