ÇARŞAMBASPOR TOPBAŞI YAPTI 

ÇARŞAMBASPOR TOPBAŞI YAPTI 
Yeni sezon hazırlıklarına Adapark komple tesislerinde Teknik Direktör Hakkı Hocaoğlu nezaretinde başlayan Çarşambaspor’da tek hedef 3 lığ. Hocaoğlu,”Bu yıl iyi bir kadroya mücadele edeceğiz ve  ben futbolcularıma güveniyorum  ”dedi.

CAMİAMIZ HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN
İdman öncesi kulüp binasında futbolculara yeni sezonda başarılar dileyen Yeşil-Beyazlı ekibin Yönetim Kurulu Başkanı Turan Bilgin kısa bir toplantı ve ardından kurban kesimi ile başlayan idman öncesi futbolcular akan kanları kramponlarına sürerek idmana başladılar. Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Hakkı Hocaoğlu,”Zonguldakspor’un  28 yaşındaki 193 boyundaki sol açık oyuncusu  Bedri Can Özdoğan ile anlaştık ve renklerimize bağladık. Camiamız hayırlı ve uğurlu olsun. Bu yıl Çarşambaspor’un yıllı olacağına inanıyorum “diye konuştu.

LİGE HAZIR HALDE BAŞLAMAYI HEDEFLİYORUM
16 Ağustos’a kadar Çarşamba’da yeni sezon hazırlıklarını sündüreceklerini belirten Hocaoğlu,”19 Ağustos’ta ikinci edep çalışmalarımız için Nevşehir’e gideceğiz ve burada yapacağımız hazırlık maçları  ile lige hazır halde başlamayı hedefliyorum. Taraftarlarımızı önüne maç kazanan ve mücadele eden bir Çarşambaspor’u getireceğime inancım  tam.Bu arada Her zaman yanımızda olan kulüp Başkanımız Sayın Turan Bilgin başta olmak üzere Yönetim Kurulunda görev yapan arkadaşlarımızla birlikte bu takimi hak ettiği yere getireceğiz ”dedi. Teknik Direktör Hakkı Hocaoğlu’nun yardımcıları ise Ayhan Bayraktar, Kaleci Antrenörü Erdem Sadık Gadiş ve Kondisyoner Emrah Çakar’dan oluşuyor. Köksal ÖNER


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum