Çarşambaspor Fırsat Tepti: 2-0

Çarşambaspor Fırsat Tepti: 2-0
Bölgesel Amatör Lig 5. Grup temsilcisi Çarşambaspor, bu hafta deplasmanda oynadığı rakibi Termespor’a 2-0 mağlup olarak ligde önemli bir fırsatı tepti.

İLK YARIDA GOL SESİ YOK
Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Çarşambaspor, hafta sonu Terme İlçe Stadyumu’nda müsabakaya çıktı. Termespor’un konuğu olan Yeşil-Beyazlılar çıktığı maçtan 2-0’lık skorla mağlup oldular. Terme maçı öncesi kendi sahasında Ünyespor’u 2-0 yenen Çarşambaspor, moralli çıktığı maçtan galibiyeti yakalayamadı. İlk yarısı orta saha mücadelesi olarak oynanılan maçta Yeşil-Beyazlılar ve rakibi Termespor gol yakalayamadı. Birçok atakla gol arayışına giren Çarşambaspor, Termespor defansını aşamadı. Güven Gümüşdağ yönetimindeki Termespor, oyun kontrolünü elinde bulundurmaya çalışarak olası bir golü önledi. İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmanın ikinci yarısında Termespor’un iki golü skoru belirledi.

KALECİ EMRE AMBULANSLA SAHAYI TERK ETTİ
İkinci yarıya hızlı başlayan ev sahibi takım Termespor 48’inci dakikada skoru 1-0’a taşıdı. Sarı- Siyahlı takımın oyuncusu Mert Çakır, ceza sahası dışından aşırtma bir vuruşla gönderdiği top filelerle buluştu. Bu golden sonra beraberlik arayışına giren Çarşambaspor’lu futbolcular sahada istenilen baskıyı kuramayınca rakibin ikinci golü geldi. 73. Dakikada Hüseyin Kaya’nın direk kaleye gönderdiği topa hamle yapmaya kalkan Çarşambaspor’un kalecisi Emre büyük bir acıyla kendini yere atarken topta filelerle buluştu. Kaleci Emre’nin gol anında sakatlık geçirmesi nedeniyle saha içinde müdahale yapıldıktan sonra ambulansla sahayı terk etmek zorunda kaldı. Kaleci Emre’nin yerine üç değişiklik hakkını kullanan Çarşambaspor’da kaleye Yunus Aydın geçti.

TARAFTAR GÖNDERME YAPTI
Çarşambaspor’da 2-0 yenik götürdüğü karşılaşmada bir darbe de Yılmaz’ın gereksiz yere gördüğü kırmızı kartla geldi. Bu olumsuzluklarla sahada mücadele eden Çarşambaspor rakibi karşısında zorlandığı dakikalarda rakibine sert giren Oğuz Üstünel, maçın hakemi tarafından direk kırmızı kartla oyun dışında bırakıldı. Karşılaşma rakip Termespor’un 2-0’lık üstünlüğü ile son buldu. Karşılaşmayı izlemeye gelen Çarşambaspor taraftarları oynanan kötü oyuna ve oluşan kötü sonuca isyan ederek futbolculara ve Teknik Heyete göndermeler yaptılar. Karşılaşma sonunda büyük sevinç yaşayan ev sahibi ekip takım ve taraftarları alınan 3 puanın mutluluğunu yaşadılar.

EMİN İNAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum