ÇARŞAMBASPOR EZE EZE GELİYOR

Türkiye bölgesel amatör lig 4. grupta mücadele veren yeşil beyazlı Çarşambaspor her hafta içerde ve dışarda rakiplerini eze eze zirveye doğru adım adım yaklaşıyor. Bu hafta kendi saha ve taraftarları önünde Kastamonu özel idare takımına gol yağdırdı.

Son haftalarda büyük bir performans yakalayan yeşil beyazlı Çarşambaspor galibiyet serisine devam ettiler. Deneyimli teknik direktör Dobi Hasan Şengün ve İmdat Aslan’la birlikte inanılmaz bir çıkış yakalayan Çarşambaspor rakipleri tarafından durdurulamıyor. Sezon başında şayet bu çıkışı yakalayabilseydi. Şimdi açık ara şampiyonluğunu ilan etmiş olacaktı ama şimdide vakit geçmiş değil. Şuan Çarşambaspor’un iddiası matematiksel olarak devam ediyor.

Bundan sonra Çarşambaspor’un kalan maçlarına bakacak olursak Havza Belediyespor –Çarşambaspor, Çarşambaspor- Ladikspor,  Turhalspor- Çarşambaspor, Çarşambaspor- Sungurluspor,  Altınorduspor- Çarşambaspor,  Çarşambaspor- Çankırıspor ve son maçını da Sinopspor- Çarşambaspor olarak tamamlamış oluyor. Çarşambaspor ligin bitimine yedi müsabaka kaldı, Bu müsabakaların tamamını aldığı takdirde neden şampiyon olmasın diyoruz. Lig her hafta kızışıyor, bundan sonra küme düşecekler ve zirvede mücadele yapacak takımlar açısından çok heyecanlı ve hareketli geçmesi bekleniyor. Gerçekten Çarşambaspor’un yerinin burası olmadığını çok iyi biliyoruz.  

Büyük bir ilçe olan Çarşamba’nın yeri en az 3. lig olması gerektiğine inanıyoruz. Bu sezon ne olur bilemeyiz lig devam ediyoruz. Zirvedekiler puan kaybetmesi durumunda Çarşambaspor neden şampiyon olmasın şuan takımın havası süper bundan sonrada süper olacak kazanacak, yoluna emin adımlarla devam ediyor.  Etmeye de devam edecek, Çarşambaspor’un vefakâr yüce taraftarları her hafta takımını hiç yalnız bırakmıyorlar içerde ve dışarda takımlarını desteklemeye devam ediyorlar. Bu sezon günahı ve sevabı ile devam ediyor gelecek sezon bana göre farklı bir Çarşambaspor bu ligde devam edecek ve Çarşambaspor şampiyon olarak inşallah 3.ligde yerini alacaktır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR