ÇARŞAMBASPOR EVİNDE ÜZDÜ: 4-2

ÇARŞAMBASPOR EVİNDE ÜZDÜ: 4-2
Bölgesel Amatör liğ 4 .grupta mücadele eden Çarşambaspor kendi saha ve seyircisi önünde Yeni Amasyaspor’a 4-2 yenilerek sahadan üzgün ayrıldı.

Çarşamba Şehir Stadyumunda oynanan müsabakaya iyi başlayan Çarşambaspor maçın  ilk dakikalarında rakip Yeni Amasyaspor kalesine yüklendi.Maçın henüz 2.dakikasında ani kontra atak bulan Yeşil Beyazlı ekip Kaan’ın attığı gol ile 1-0 öne geçti.Bu golden sonra ataklarını sıklaştıran Çarşambaspor aradığı ikinci golü bir türlü bulamadı.Her iki takımında ani atakları sonucunda maçın 23.dakikasında yeni Amasyasporl’u Muhammed attığı golle ile takımını 1-1 duruma getirdi.Müsabakada gol için kalelere yüklenen her iki takım oyuncularıda bulduğu net gol pozisyonlarını cömemrtce harcayarak seyircileri ve kenar yönetimini çileden çıkarttı.Maçın 34. Dakikasında kontra atakla Çarşambaspor ceza sahasına giren Amasyaspor’lu oyuncuya Çarşambaspordan Ahmet Arslan’ın müdahalesi sonucu maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi.Rakibine yaptığı hareketi sonucu Çarşambasporlu oyuncu Ahmet Arslan Kırmızı kart ile oyundan atıldı.Penaltı atışını kullanan Yeni Amasyasporlu oyuncu Sani Penaltı atışını gole çevirerek takımını 2-1 öne geçiren  golü kaydetti.İlk yarıda başka gol olmayınca Çarşambaspor ilk yarıyı 2-1 mağlup ile soyunma odasına girdi.

feaee1e6-e958-40a9-a014-8d19960697de.jpg
Maçın ikinci yarısında ve sahada 10 kişi oynayan Çarşambaspor ataklarını sıklaştırarak beraberlik golü için rakip kaleye yüklendi.Ani ve kontra atakları sonucunda maçın 67. Dakikasında rakip ceza saha içerisine iren Yeşil Beyazlı futbolcu Ramazan Taş topu ağlarla buluşturarak durumu 2-2 ‘e getiren golü kaydetti.2-2 ‘lik beraberlik sonucunda devam eden müsabakada Çarşambaspor bulduğu net gol posziyonlarını değerlendiremedi.Maçın 80. Dakikasında v e 87 .dakikasında Yeni Amasyasporl’u Sani’nin attığı goller ile Yeni Amasyaspor Çarşambaspor karşısında 4-2 kazanarak sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu.
HABER:EMİN İNAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.