ÇARŞAMBASPOR EVİNDE KAZANDI

ÇARŞAMBASPOR EVİNDE KAZANDI
Süper Amatör'de mücadele eden Çarşambaspor bu sezon galibiyet serisini sürdürmeye devam ediyor. Yeşil Beyazlıların dün kendi evinde konuk etttiği Telekomspor'u 2-1 ile geçmeyi başardı.

İLKYARI GOL SESİ YOK
Geçen sezon Türkiye Bölgesel Amatör Lig'den talihsiz bir şekilde Süper Amatör'e düşen Çarşambaspor 2 hafta üst üste farklı skorlar ile kazamayı başardı. Yeşil Beyazlılar transfer döneminde kadrosuna kattığı Pascal, Çarşambaspor'u uçurmaya devam ediyor. Süper Amatör'ün etkili takımı ve hedefine Türkiye Bölgesel Amatör Lig'i koyan Çarşambaspor, dün kendi evinde Telekomspor'u Pascal ve Can'ın attığı goller ile devirdi. İlk yarıya iki takımda rölantide başladı, arda arda ataklar geliştiren Çarşambaspor taraftarın desteğinide arkasına alarak oyunu Telekomspor'un üstüne yıkmayı başarsada aradığı golü ilk yarıda bulamadı ve ilk yarı sonucu 0-0 sona erdi.


PASCAL GOL SERİSİNİ SÜRDÜRÜYOR
İkinci yarı skora olarakta kazanmak isteyen Çarşambaspor rakibi Telekomspor üstüne oynamaya başladı. Oyunu kontrol altına alan Çarşambaspor geliştirdiği atak ile rakibi Telekomspor defansına zor anlar yaşattı. Dakika 70'da Yeşil Beyazlıların yıldız oyuncusu Pascal sahneye çıktı. Çarşambaspor'da gösterdiği başarıları ile takdir toplayan, Pascal düzgün vuruşu ile takımını öne geçiren golü kaydetti ve durumu 1-0 getirdi. Çarşambaspor bulduğu golün hemen ardından ataklarını sıklaştırdı, ceza sahası içinde Telekomspor'da meşin yuvarlağın oyuncunun eli ile müdahalesi sonucu hakem penaltı noktasını işaret etti. Yeşil Beyazlılarda topun başına geçen Can golü kaydetti ve durum 2-0 oldu. Telekomspor ise geriye düştüğü için beraberliği yakalamak adına ataklar yaptı. Telekomspor'un geliştirdiği atakta Çarşambaspor'da ceza sahasında futbolcu eli ile müdahale etti ve maçta 2'nci penaltı oldu. Telekomspor'da topun başına geçen İlhan durumu 2-1'e taşıdı. Maçta başka gol olmayınca müsabaka 2-1 sona erdi. Emin İNAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.