ÇARŞAMBASPOR EVİNDE KAYIP

ÇARŞAMBASPOR EVİNDE KAYIP
Bölgesel Amatör liğ (BAL) 4 .grupta mücadele eden Çarşambaspor kendi sahası ve seyircisi önünde Fatsa Belediyespora 2-1 yenildi.

İLK YARI ŞOK SKOR 
Çarşamba Yeşilırmak Stadyumunda oynanan maça her iki takımda oyuna kontrollü başladı.Dakika 24. Ani atakla Çarşambaspor kalesine giden Fatsa Belediyespor Çarşambasporlu oyuncu Ahmetin ceza sahası içerisinde rakip oyuncuya yaptığı faulle maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi.Penaltı atışını kullanan Fatsa Belediyesporlu Tunahan penaltı atışını gole çevirerek Çarşambaspor karşısında 1-0 öne geçen golü kaydetti.İlk yarıda başka gol olmayınca Çarşambaspor soyunma odasına 1-0 yenik girdi. Maçın ikinci yarısında ataklarını sıklaştıran Çarşambaspor beraberlik golü için rakip Fatsa Belediyespor kalesine yüklendi.Bulduğu net gol pozisyonlarını cömertce harcayan Yeşil Beyazlı takım aradığı golü bir türlü bulamadı.

ÇARŞAMBA BÜYÜK YARA ALDI 
Maçın 52 dakikasında sağ kanattan ani atakla çıkan Fatsa Belediyesporlu oyuncu Recep düzgün bir vuruş ile takımını 2-0 öne geçiren gölü kaydetti.Bu dakikadan sonra ataklarını iyice sıklaştıran her iki takım oyuncularıda sahadan galip gelebilmek için adeta sahada ecel terleri döktüler.Maçın 67 dakikasında Ceza sahası içserine ani atakla giren Çarşambasporlu oyuncu Kemal rakip Fatsa Belediyespor oyuncu tarafından yere düşürülerek maçın hakemi tarafından penaltı kazandı.Penaltı atışını kullanmak için topun başına geçen Ramazan Aksoy topu ağlarla buluşturarak durumu 2-1 getiren golü kaydetti.Bu dakikadan sonra başka gol olmayınca Çarşambaspor kendi saha ve seyircisi önünde Fatsa Belediyespora 2-1 mağlup oldu. EMİN İNAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.