ÇARŞAMBASPOR DURDURULAMIYOR

Tff 3. Lig üçüncü gurupda mücadele veren yeşil beyazlı Çarşambaspor galibiyet serilerine devam ediyor.. Yeşil beyazlı efsane Çarşambaspor deplasmanda Şile Yıldızspor’u 1-0  mağlup eden efsane çarşambaspor çıkışını sürdürüyorlar..

Deneyimli teknikdirektör Kenan Yelek vürüs sıkıntısını atlatarak dört elle takımın başarısı için çalışmalarını sürdürüyor takım içerdindeki arkadaşlık ve dayanışma çok başarılı artık takım oturdu sahada takım oyunu ortaya koyarak başarıdan başarıya koşuyorlar tabi bu başarının arkasında çarşamba belediye başkanı halit doğanın imzası var takımın her ihtiyaçlarını karşılayan takımın moral ve motovisyonunu yüksek tutan başarılı Belediye Başkanı Halit Doğan takım kazandıkca çok daha mutlu oluyor..

Tabi bu başarının arkasında kulüp başkanı Özkan Yıldırım’ında büyük katkıları var takım üzerindeki çalışmalara desdek sağlıyan ve sabah akşam kulüpde mesaisini harcıyan başkan özkan takımın bu çıkılında ve başarısında büyük katkı sağlıyor ayrıca takımın genel kaptanı Kadir Kocabaşa bu galibiyetlerde büyük katkısı var ayrıca takımın görünmez kahramanı as başkan Ersin Sandıkçınında takım üzerinde büyük katkısı var deplasmanlarda takımı yanlız bırakmıyan as başkan Ersin Sandıkçı futbolcuların her ihtiyaçlarını yerine getirerek takımına büyük desdek sağlıyor..

Efsane Çarşambaspor üçde üç yapmak için kendi evinde altındağsporla yapacsğı maçdanda galibiyetle ayrılarak çıkışını sürdürüp zirveyi zorlamaya devam edeceğe benziyor mutavazi bir kadroya sahip çarşambaspor transfer ayında bir iki nokta trabsferler yaparak neden şampiyon olmasın diyorum bende Çarşambalı bir spor yazarı olarak memleketimin takımını gazetemde ve yapdığım spor proğramlarınde gereken desdeği vermeye devam ediyorum tabi ben buradan çarşambalı iş adamlarımızın başarılı takımımıza maddi destek vererek takıma desdek olanaklarından kuşku duymuyorum bir Çarşambaspor  var başka Çarşambaspor yok diyorum şehir olarak hep beraber efsane Çarşambasporumuza desdek verelim...

HER ŞEY BÜYÜK ÇARŞAMBASPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR