CARŞAMBASPOR BATMAN'DA PUAN AVINDA 

3.lig 3 grubun yeni takımlarından yeşil beyazlı efsana çarşambaspor gecen  hafta kendi evinde grubun güçlü ekiplerinden karşıyaka spor ile çok iyi futbol sergilemesine rağmen 0 0 berabere kalması yönetim ve taraftar kar tarafından üzüntü ile karşılandı. Bu güzel futbolun karşılığı bana gore galibet olmalıydı.. 

Bu maçta gözlemlediğim göre çarşamba spor da büyük ilerleme olduğunu farkettim eğer boyle güzel futbol oynamaya devam ederlerse ileri ki haftalarda daha  iyi netice alacağını şahsım olarak tahmin ediyorum. Bu arada bir konuyu belirtmek isterim çarşamba sporun basarili teknikdrektoru kenan yelek ve kaleci antrenörü yunus senocagin covid testlerinin pozitif çıktığını ögrenmiş bulunmaktayım.. 

Her iki hocamizada şahsım ve gazetem adına çok çok geçmiş dileklerini iletiyorum çarşamba spor bu perşembe günü deplasmanda oynacagi batman petrol maçından mutlaka puan yada puanlarla döneceğine inanıyorum 3 grup hızlandırılmış lig yaşıyor hem pazar hem hafta içi oynanan maçların futbolcular üzerinde  yorgunluk yasatmayacagini tahmin ediyorum..

Bu deplasmana efsane çarşamba spor yardımcı antrenör ile gidiyor şayet pazar günü kendi evinde oynadığı o güzel futbolu batman petrol karşısında da oynarsa mutlak kazanarak döneceğini söylüyorum çünkü takim üzerindeki intibam bu çarşamba sporun yükselişinde büyük katkı sağlayan sayın halit doğanasahsim adına çok tesekkur ediyor desteklerini devamını diliyorum ayni zamanda şehirdeki is adamlarımızın başkanımıza destek olmalarını istiyorum..

Kulüp başkanımız Özkan Yıldırım’ın bu pandemik döneminde takıma büyük destekler sağlayarak gece gündüz kulüpte yatıp kalkarak futbolcularla iç içe yaşamasından dolayı başkanı da takdir le karsiliyorum tabi bu arada kulüp as başkanı ve genel kaptanına desteklerinden dolayı tesekkur ediyorum bir Çarşambada var başka çarşamba yok her carsambali bin rakıma destek vermelerini arzu ediyorum.. 

HER ŞEY BÜYÜK ÇARŞAMBASPOR İÇİN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR