ÇARŞAMBASPOR ADIM ADIM ZİRVEYE

Üçüncü lig üçüncü gurupda mücadele veren yeşil beyazlı efsane Çarşambaspor kendi evinde Erbaaspor karşısında çoşarak geri düşdüğü rakibini  2-1 le geçerek zirveye bir adım daha yaklaşdı...

Hafta içerisinde deneyimli teknikdirektör Kenan Yelekin talebeleri iyi çalışmanın neticesini erbaspor karşısında sergiledikleri güzel futbol ile alarak çok önemli üç puanı hanelerine yazdırmış oldular...

Sezon başından bu güne kadar disiplini elden bırakmıyan yeşil beyazlılar takım içerisindeki arkadaşlık ve beraber olmanın neticesinde sahaya yansıtarak kazanmaya devam ediyorlar..

Tabi bu güzel gidişin ve başarının arkasında görünmüyen bir mimar var oda Çarşamba belediye Başkanı Halit Doğan takıma verdiği desdek ve moral motovasyonun takımı uçuruyor ve takım kazanmaya devam ediyor..

Tabi bu güzel gidişin öncülüğünü yapan ve takıma verdiği taktik ve kazanma azmi ise teknikdirektör Kenan Yelekten geliyor.. takımını dinç ve diri tutan başarılı hoca futbolcuları ile tek tek ilgilenerek güzel işler yapıyor..

Tabi bununlada bitmiyor bu güzel yükseliş ve tırmanışın öncüsü Çarşambaspor başkanı Özkan Yıldırım başı çekiyor.. Zencirin diğer halkası ise as başkan ersin sandıcınında büyük katkısı var..

Takım olma yolunda büyük yol kaydeden Çarşambasporun genel kaptanı Kadir Yücebaşyada büyük katkı sağlamaya devam ediyor... Kısacası Çarşambaspor bir kollej havası içerisinde birlik ve beraberlikle el elençoşarak yoluna devam ediyor..

Çoş Çarşambasporum çoş senin arkanda koca bir şehir var... Geçmişi ve mağzisi destanlarla dolu efane Çarşambaspor bizde basın olarak senin yanındayız.. Başarını alkışlamaya şampiyon olarak devam edeceğiz.. 

HER ŞEY ÇARŞAMBASPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR