ÇARŞAMBALILARDAN GELENEKSEL İFTAR

ÇARŞAMBALILARDAN GELENEKSEL İFTAR
Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği tarafından düzenlenen iftar yemeğinde davetliler yoğun katılımla ağırlandı

Çarşambalılar iftar yemeğinde bir araya geldi. Samsun Çarşambalılar Derneği'nde gerçekleşen Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği iftar yemeği yoğun katılımla gerçekleşti. İftar yemeğine Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda Meclis Başkanveklili Turan Çakır, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşcı, Tekköy Belediye Başkanı Hasan Toğar, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samulaş Genel Müdürü Kadir Gürkan İl ve İlçe Kaymakamları, Sivil Toplum Örgütleri Başkanları ve gazeteciler katıldı. 

GELENEKSEL İFTAR
Hoş bir sohbet ve kaynaşma ortamında geçen iftar yemeği sonrası açıklamalarda bulunan Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Başkanı Sadettin Sarıoğlu,"Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar yemeğimize katılan tüm Belediye Başkanlarımıza ve hemşerilerimize teşekkür ederiz. Sohbet ve Kaynaşma adına düzenlemiş olduğumuz bu iftar yemeğinde siz değerli misafirlerimizi bir arada görmek bizleri gerçekten mutlu etti." dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.