Çarşambalılar 'Günü'nde Buluştu

Çarşambalılar 'Günü'nde Buluştu
Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği tarafından düzenlenen, 'Samsun Çarşambalılar Buluşma Günü' görkemli bir şekilde kutlandı.

Bu kutlama günü içerisinde, Çarşamba, Terme, Ayvacık ve Salıpazarı'nda yetiştirilen organik ürünler sergilenerek davetliler tarafından büyük ilgi gördü.

ÇOK SAYIDA İSİM KATILDI

Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Dernek Başkanı Saadettin Sarıoğlu'nun düzenlediği 'Samsun Çarşambalılar Derneği Buluşma Günü'ne, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Başkan Yardımcısı Turhan Çakır, Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Samsun Genç İş Adamları Derneği Başkanı Levent Özden, Çarşamba Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, Meşhur Çarşamba Ayakkabısını imal eden Mithat Özcan, Trabzon Petrol Ofisi Bölge Müdürü Erman Çubukçu, Çarşamba Ev Hanımları Dernek Başkanı Saniye Şen, AK Parti Milletvekili Adayları, Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Kamuran Özden, Çiğdem Karaaslan, CHP Milletvekili Adayı Hayati Tekin katıldı.


Samsun Çarşambalılar Derneği Buluşma Günü'nde, Çarşamba yöresinin folklör grubu gösterisi beğeniyle izlendi. Yanısıra, Çarşamba'nın yöresel sanatçıları sahne aldı Çarşamba'ya mahsus yapılan keşkekler davetlilere dağıtıldı.

"FAALİYETLER ARTIYOR"

Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Dernek Başkanı Saadettin Sarıoğlu yaptığı konuşmada, "Çarşambalılar Derneği her geçen gün faaliyetlerini artırarak büyüme içerisine girdi. Mevcut binamızda faaliyet gösterirken Büyükşehir Belediğe Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın katkılarıyla bitişikteki binayı da satın alarak derneğimize dahil ettik. Derneğimizin yapmış olduğu etkinliğe büyük ilgi göstererek katılan herkese teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

"GELİŞİME FAYDA SAĞLADI"

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, "Çarşamba Belediye Başkanı olarak, Çarşambalılar derneğinin çalışmalarını taktirle karşılıyor ve destekliyorum. Çarşamba'mızda üniversiteler çoğalarak Çarşamba'nın gelişmesine fayda sağladı. Düzenlenen bu etkinliğe katılan herkese teşekkür ediyorum." dedi.

"ÇARŞAMBAYA ÜNİVERSİTE"

Etkinlikte son olarak konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği'nin gelişmesinden gurur duyuyorum. Yapılan etkinlikleri destekliyorum. Çarşamba'nın organik yöresel ürünlerinin sergilenmesinden gurur duyuyorum. Bir hedefim var; Çarşamba'ya Yeşilırmak adı altında bir üniversite açmak istiyorum." şeklinde konuştu. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.