ÇARŞAMBALILAR DERNEĞİ'NDE VEFA ÖRNEĞİ

ÇARŞAMBALILAR DERNEĞİ'NDE VEFA ÖRNEĞİ
Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği plaket ve teşekkür belgesi taktim etti

Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği dernek binasında tertiblediği sabah kahvaltısında 1984 yılındaki kuruluşundan bugüne kadar derneğe katkı veren üyelerine plaket ve teşekkür belgesi taktim etti. Çarşambalılar derneği başkanı Sadettin Sarıoğlu yaptığı konuşmada Çarşambalılar bayrağını aldığımız günden bu güne kadar en iyi yerlere getirmek adına ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlite büyük efor sarf ederek en iyi yerlere taşımanın gururunu yaşıyoruz.

1984 Kuruluşumuzda büyük katkı sağlayan rahmetli iş adamımız Hasbi Menteşoğluna Allahtan rahmet diliyorum ayrıca derneğimizin gelişmesinde katkı sağlayan rahmetli abim Mustafa Kemal Güneşdoğduya şükranlarımı sunarken mekanının cennet olmasını dilerim diyerek sözlerine başlayan başkan Sadettin Sarıoğlu davetlilere buraya kadar gelerek yoğun katkı sağlayan dernek üyelerine ayrıca bizleri yalnız bırakmayan eski belediye başkanlarımıza ve bürokatlarımıza teşekkürlerimi bir borç bilirim dedi.

Daha sonra Çarşambalılar derneğinin gelişmesinde büyük katkı sağlayan Samsun Büyük şehir belediye başkanı Yusuf Ziya Yılmaz söz alarak dernek üyelerine ve katılımcılara teşekkür ederek, Sivil toplum örgütünü en iyi temsil eden Çarşambalılar derneğine ne kadar hizmet etsek azdır her zaman gelişim içerisinde olan ve büyüyen Çarşambalılar derneği vermiş olduğu hizmetlerden dolayı Samsunda sivil toplum örgütleri içerisinde yerini en iyi kuruluştur.

Çarşambada kurulmuş olan hukuk fakültesinin uzak diyerek bağane üreten kişilere cumhuriyet meydanından Çarşambaya fakülteye varış 20 dakikadır bunun neresi Allaha aşkına dedi ve fakültenin Çarşambada kalacağını bunuda takipçisinin bizler olacağını söyledi.

Çarşambalılar Derneği, şehrimizin sosyal, kültürel ve ekonomik sorunlarını önemseyen ve katkı sunan bir sivil toplum kuruluşudur. Önemsediğimiz en önemli değerlerimizden biri ise VEFA dır. Kahvaltı devam ederken derneğe katkı veren kişi ve kurumlara plaket sunuldu daha sonra diğer üyelere teşekkür belgesi sunularak dernek başkanı Sadettin Sarıoğlu son teşekkür konuşması yaparak program sona erdi. Erdal CANSU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.