ÇARŞAMBADA SPORCULAR GEZİ DÜZENLEDİ

ÇARŞAMBADA SPORCULAR GEZİ DÜZENLEDİ
Çarşama 2014-2015 Öğretim yılında ilçede dereyece giren sporcular İl müsabakalarına katılmak için büyük bir mücadele sergilediler.

Çarşamba'da İlçede dereceye giren sporcular  Voleybol,Futsal,Basketbol,Masa Tenisi,Güreş,Hentbol,Kros branşlarında il müsabakalarına gitmeye hak kazandılar.

"TAKIMLARIMIZA BAŞARILAR DİLERİZ"
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen okul sporları Voleybol,Futsal,Basketbol,Masa Tenisi,Güreş,Hentbol,Kros branşlarında dereceye giren sporcular öğretmenler nezaretinden başarılarından dolayı Vefa Yaşam ve Alışveriş merkezinde 100 kadar sporcu birlikte hem Sosyal hem de Kültürel bir aktivite düzenleyerek eğlenceli bir gün geçirmiş oldular. Çarşamba Gençlik ve Spor Müdürülüğü gerçekleşen aktiviteyle ilgili şu açıklamarda bulundular :"Bu Aktivitenin Gerçekleşmesinde Katkılarından Dolayı Çarşamba Belediye Başkanı Av Hüseyin DÜNDAR,Katılan Tüm Okul İdareci,Öğretmenleri, Sporcularına Teşekkür Eder.Branşlarında Yapılacak Olan Bölge Şampiyonasına Katılmaya Hak Kazanan Takımlarımıza Başarılar Dileriz."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.