ÇARŞAMBA'DA N PLAKA DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI

ÇARŞAMBA'DA N PLAKA DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI
Çarşamba Şoförler Odası Başkanı Musa Bala, sitemize yaptığı açıklamada Çarşamba'da N plaka döneminin başladığını belirtti.

Çarşamba Şoförler Odası Başkanı Musa Bala, yaptığı açıklamada, "Yönetmelik kapsamında yönetmeliğe şartları uyan ve UKM kararı alınan minibüsçü esnafımıza Tahsis edilen (N) plakaları noterler aracılığı ile takılmaya başlanmış olup peyder pey işlemler gerçekleşecektir. Çarşamba ilçemize ait İlk (N) plakamıza bu vesile ile takmış bulunmaktayız. Plaka tahsisinde elbette ki ilk etap da mevcut çalışan araçlar öncelik değerlendirilecek sonrasında ise aracı olmayan veya aracı eksik olan köylerimizin müracaatları alınarak büyükşehir belediyesi UKM müdürlüğümüze sevk edilecek oradan alınacak karara göre ise plakaları takılmaya başlanacaktır. 

Korsan ile mücadele de önemli
Maalesef ilçelerimizde korsan çalışan araçlara her gün yenileri eklenmekte olup bu tür korsan faaliyet yürüten araçlar ile mücadele de, şoför esnafının haklarının korunmasında, denetimlerin kolay yapılmasında plaka tahsisi bizim için önemli hale gelmişti. Başta Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir’e Ulaşım Planlama ve raylı sistemler daire Başkanımız Kadir Gürkan’a Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız Eyüp Güler’e Çarşamba Belediye Başkanımız Halit Doğan’a Çarşamba Trafik Tescil Büro Amirimiz Samet Aydın’a Çarşamba 1.noterimiz Salih Kocakaya’ ya uğraş ve emeklerinden dolayı esnafım adına şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı. Emin İnan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.