ÇARŞAMBA'DA MUHTAR VE VATANDAŞ BULUŞMASI

ÇARŞAMBA'DA MUHTAR VE VATANDAŞ BULUŞMASI
İllerimizde Valilerimizin Başkanlığında, Kaymakamlar, İl İdaresi Şube Başkanları ile toplumun farklı kesimlerinin de katıldığı vatandaşlarla buluşma toplantısı Samsun'un Çarşamba ilçesindeki Dikbıyık mahallesi Merkez Camii konferans salonunda düzenlendi.

 İçişleri Bakanlığı İller İdaresi  Genel müdürlüğünden alınan 05.11.2016 tarihli ve E.8154 sayılı Genelgesi  ve Samsun  Valililiğin 09.11.2016 tarih ve 15 sayılı yazıları uyarınca Vatandaşlarımızla buluşma toplantısı Dikbıyık’ta  21  ( Melik, Otluk, Saraçlı, Asaği Turgutlu, Ahubaba, Aşıklı, Bahçelievler, Bayramlı, Bölmeçayır, Çelikli, Taşdemir, Yükarı Karacalı, Yeşilova, Yükarı Karabahçe, Karabahçe, Yukarı Turgutlu, Tilkili, Güzpınar, Epçeli, Karakulak ve Dikbıyık mahalle muhtarı ile vatandaşların katılımıyla yapıldı.

21 MAHALLE MUHTARI İLE VATANDAŞLAR KATILDI
Çarşamba Kaymakamı Mustafa Güney  Başkanlığında, Büyükşehir Belediye Başkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt ve Fen işleri ve Su, Kanalizasyon Daire Başkanları,Çarşamba Belediye Başkanlığı Zabıta ve Fen İşleri Müdürleri, Kurum amirleri, Çarşamba Yedaş Telokom müdürleri ,21 mahalle  muhtarı ile  vatandaşların katılımıyla düzenlenen toplantıda; Muhtarlar ve vatandaşlarımızın Yol,Su,ve Elektrikle ilgili problemleri gündemin ana maddelerini oluşturdu.

'BİRLİK VE BERABER OLMAMIZA KATKI VERECEK'
Kaymakam Mustafa Güney  yaptığı konuşmada," Ülkemizin hukuk devleti olduğunu ve tüm kamu personelinin vatandaşın sıkıntılarının çözümünde   hukuk kuralları içinde elinden gelen tüm gayreti ortaya koyması gerektiyor. Bu toplantıların birbirimizi anlama birlik ve beraber olmamıza katkı verecek süreçlere imkan tanıyacağını, kendilerine düşeninde çalışmak ve vatandaşın problemin sorunun bir an önce çözmek ve bunun içinde burada bulunuyoruz “dedi

ÇÖZÜMÜ KONUSUNDA YAPILACAKLARI ANLATTILAR
Büyükşehir Belediye Başkanlığı Genel Sekreter yardımcısı Mustafa Yurt toplantıya davet edilmelerinden, vatandaşımızla buluşmaktan dolayı memnun olduklarını,tüm çabalarının halka hizmetin en üst düzeyde sunulduğu bir Çarşamba için olduğunu belirtti. İlgili kurum amirleri konuları ile ilgili olarak vatandaşımızın sorularını cevaplandırarak çözümü konusunda yapılacakları anlattılar. Katılımcılara katkılarından dolayı teşekkür eden Kaymakam Mustafa Güney Ülkemizi güzel bir geleceğin beklediğini bekleyerek toplantıyı nihayetlendirdi.
Köksal ÖNER

 

                  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.