ÇARŞAMBA'DA KÖTÜ GİDİŞ DEVAM EDİYOR 1-0

ÇARŞAMBA'DA KÖTÜ GİDİŞ DEVAM EDİYOR 1-0
Türkiye Bölgesel Amatör Lig 4. grupta şampiyonluk mücadelesi veren Çarşambaspor üst basamataki en büyük rakiplerinden biri olan Yeni Amasyaspor'a deplasmanda 1-0 mağlup oldu ve liderlik koltuğu için işini zora soktu.

NET GOLLER KAÇTI 
Sezonun ikinci yarısının ilk karşılaşmasıdna Yolspor ile evinde berabere kalan Yeşil beyazlı Çarşambaspor bu kez üst sıralardaki rakiplerinden biri olan Yeni Amasyaspor'a da deplasmanda boyun eğerek şampiyonluk yolunda işini mucizelere bıraktı. Karşıalşmaya hızlı başlayan Çarşambaspor ard arda yakaladığı net gol pozisyonları değerlendiremedi ve Yeni Amasyaspor 45+2. dakikada Barış Baltürk'ün golüyle 1-0 öne geçen taraf oldu. Bu gol aynı zamadna ilk devreninde son golü oldu. Mücadelenin ikinci yarısıdna ise Yeşil beyazlılar beraberlik sayısı için rakip kaleye yüklensede 63. dakikada Halit Erdoğdu'nun kırmızı kart görmesinin ardından rakibi karşısıdna gardı iyice düştü ve 90 dakika sonunda Çarşambaspor büyük umutlarla gittiği Amasya deplasmanından eli boş döndü. 

SON DAKİKALARDA ORTALIK KARIŞTI 
Öte yandan karşılaşmaının son dakikaları bir hayli gergin atmosfere sahne oldu. Maçın hakeminin mücadelenin kontrolü elinden kaybetmesinin ardından Amasyaspor-Çarşambaspor karşılaşmasının son dakikasın her iki takım oyuncuları saha ortasında bir birlerine girdi. Sahada yaşanan gergin anlar tribünlere yansıdı ve Yeni amsyaspor taraftarları Çarşambaspor kafilesine taş ve çakmak atarak kendilerin yakışmayacak hareketlerde bulundular. Karşılaşmanın hakemi ise olaylar sonrası mücadelede uzatma dakikası kullanmayarak maçın son düdüğünü çaldı. KÖKSAL ÖNER  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.