ÇARŞAMBA’DA KENTSEL DÖNÜŞÜM DEVAM EDİYOR

ÇARŞAMBA’DA KENTSEL DÖNÜŞÜM DEVAM EDİYOR
Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, “Bafracalı Mahallesinde başladığımız Kentsel Dönüşüm 1'inci etap inşaat Çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Çarşamba İlçesi’nin Doğuyaka Bölgesi’nde Hasbahçe, Bafracalı, Helvacalı ve Orta Mahalle sınırları içerisinde 3 bölgeyi kapsayan Kentsel Dönüşüm Çalışmaları devam ediyor. Çalışmaları yakından takip eden Başkan Dündar, Bafracalı Mahallesi’nde 1'inci etap inşaat çalışmalarının aralıksız devam ettiğini kaydetti. 

'YENİ KONUTLAR – TİCARİ ALANLAR VE YAŞAM YAŞAMLARI'
Kentsel Dönüşüm Çalışmalarının toplamda 275 bin m² alanda olacağını kaydeden Belediye Başkanı Dündar, “Çarşamba’da 3 bölgede yapacağımız Kentsel Dönüşüm Çalışmaları ile ilçemiz; Yeni Mahalle Konutları, Galericiler Sitesi ve Hasbahçe Konutlarına kavuşacak.Çalışmaların aralıksız devam ediyor. Bu arada yoğun şehirleşme baskısı sebebiyle imara aykırı çarpık, afet riski altında, kar ve yağmur yağışlarında dahi altyapısı hemen bozulan, yol, sağlık, itfaiye ve ambulans gibi hizmetlerin sunumunda zorlukların yaşandığı alanları yeniliyoruz. Projeyle birlikte ilçemize yeni konutlar, otoparklar, ticari alanlar, sosyal alanlar, cami, sağlık merkezi ve eğitim alanları yapıyoruz” şeklinde konuştu.

'ÇALIŞMALAR TAKDIR EDİLİYOR'
Çarşamba’daki Kentsel Dönüşüm Çalışmalarının takdir edildiğini kaydeden Belediye Başkanı Dündar, “Kentsel dönüşüm çalışmalarında kısa sürede geldiğimiz durum Çevre Şehircilik Bakanımızca Cumartesi günü yapılan toplantıda takdir edilerek, Bundan sonraki süreçte de her türlü desteğin verileceği ifade edildi” dedi.
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.