ÇARŞAMBA’DA FUTBOL HEYECANI BAŞLIYOR

ÇARŞAMBA’DA FUTBOL HEYECANI BAŞLIYOR
Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın," Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüz ile Dikbıyıkspor ve Arım mahalleleri muhtarlıkları ile ortaklaşa düzenlendiğimiz...

Çarşamba’daki Doğu Yaka ve Batı Yaka Köy Futbol Turnuvaları Başlıyor" dedi. 

‘TAKIMIMIZ ŞAMPİYON OLMAK İÇİN YARIŞACAKLAR’
Sporun birleştirici gücünün temel alınarak mahalleler arasında dayanışmayı sağlamak, kardeşliği pekiştirmek, Olduğu gibi insanlarımızı bir araya getirmek, hemşericilik bilincini geliştirmeyi amaçladıklarını ifade eden  Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın," İlçemiz Doğu Yakasında Arım mahalleleri ve Batı Yakası Dikbıyık bölgesinde her yıl düzenlenen futbol turnuvası bu yılda start alıyor. Her yıl katılımın giderek arttığı turnuvada bu sene Doğu yakadan 16 ,batı Yakadan ise 8 takım olmak üzere toplam 24 Mahalle takımımız şampiyon olmak İçin yarışacaklar. İki Yakanın şampiyon Olan takımları bu sene Süper Kupa İçin ayrı bir organizasyonda karşılaşacaklar "diye konuştu.

‘TÜM TAKIMLARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM’
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın," İlçemiz Doğu ve Batı Yakasında Futbol Turnuvası 1Temmuz Çarşamba Günü  Saat 23.00 de Dikbıyık Sunu cim Sahada  Bayramlıspor-Melikspor ,Doğu yakada Arım Sunu cim Sahada Saat 23.00 de Sahil-Akçatarla  Karşılaşmaları İle başlıyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak İki yaka arası oynanacak olan futbol turnuvasının dostluk İçinde centilmence geçmesi dileğiyle tüm takımlara başarılar dileriz” dedi.
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.