ÇARŞAMBA’DA DUYGU DOLU VEDA YEMEĞİ

ÇARŞAMBA’DA DUYGU DOLU VEDA YEMEĞİ
Çarşamba İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ramazan Ünal ve personellerinin tayin olması nedeniyle Midilli Restoran’ta duygu dolu veda yemeği düzenlendi.

Yemeğe Samsun Adalet Komisyon Başkanı Kemal Alver, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül,Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Tuncer iğneli ,Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yılmaz, Daire Amirleri ve esnaflar katıldı.

 

İLÇEMİZDE GÜZEL BİR GÖREV YAPTI

Veda yemeğinde konuşan Kaymakamı Mustafa Güney, “İlçemiz Halkı ve ben İlçe Jandarma komutanınım ve personellerinin çalışmasından memnun olduğumu belirtmek istiyorum. Görev yaptıkları süreç içerisinde kendileri ile ilgili ciddi bir şikayet almadım buda şehir halkında kendilerinden memnun olduğunun bir göstergesidir “dedi.                                                              

BAŞARI BELGESİ İLE PLAKET VERİLDİ                                 

Jandarma komutanı Binbaşı Ramazan Ünal' a başarı belgesi, plaket ve voleybol Grubunun imzaladığı Voleybol topu, Tayin olan Jandarma personelinde plaket veren Kaymakam Güney,” Görev yaptıkları süreç içerisindeki çalışmalarından ötürü teşekkür ediyor yeni görev yerlerinde aileleri ile başarılı ve huzurlu günler temenni ediyorum" diye konuştu.   

Köksal ÖNER    

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.