ÇARŞAMBA’DA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

ÇARŞAMBA’DA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ
Samsun maarif hareketi projesi kapsamında masallarla buyuyoruz projesi Anafartalar İlkokulu koordinesinde Çarşamba Öğretmenevi salonunda gerçekleştirildi

Samsun maarif hareketi projesi kapsamında masallarla buyuyoruz projesi Anafartalar İlkokulu koordinesinde Çarşamba Öğretmenevi salonunda gerçekleştirildi. 1’inci sınıfların yanı sıra 4’üncü sınıflarda ise 12 okulun katıldığı yarışmada 1’inci sınıflardan ilçe birinciliğini Kocatepe İlkokulu Öğrencisi Emre Karatay ve 4’üncü sınıfların birincisi Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencisi Ersan Peker oldu.

GÜZEL BİR YARIŞMA OLDU
Yoğun katilimin olduğu yarışmanın sonucunda dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim eden ilçe Milli Eğitim Müdürü Vekil İbrahim Sezer ,”İlçemize yakışır güzel bir yarışma oldu. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi ilçe birincisi olarak görüyoruz. Bunu gibi yarışmaları ilçemizde devam ettireceğiz. Burada emeği geçen her kese sahsım ve kurumu adına teşekkür ediyorum ”dedi.Yarışmaya İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Köksal okul müdürleri öğretmenler ve veliler katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.