ÇARŞAMBA JANDARMA’DAN BAYRAM ÖNLEMİ

ÇARŞAMBA JANDARMA’DAN BAYRAM ÖNLEMİ
Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik ekipleri, Çarşamba İlçesi Sefalı Mevkiinde drone ile trafik uygulaması gerçekleştirdi.

Çarşamba Jandarma Bölük Komutanlığı 100 günlük eylem planı çerçevesinde ve Kurban Bayramı haftasında ki yoğunluk nedeni ile İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mustafa Kemal Çelik’in de katıldığı uygulama sırasında ilçeye bağlı Ayvacık Çarşamba Karayolu Sefalı bölgesinde asayiş ve trafik ekipleri uygulama yaptı. Bayram öncesi gerçekleştirilen uygulamaya sürücüler ve vatandaşlardan destek geldi. Uygulama sırasında araçlar durdurularak ehliyet, kimlik ve araç plakaları kontrol edildi.. Uygulamada, insansız hava aracı drone da kullanıldı. Drone yardımıyla trafikte kural ihlali yapan araçlar tespit edildi.
Çarşamba Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Yüzbaşı Mustafa Kemal  Çelik, uygulama esnasında özellikle durdurularak kayıt sorgulaması yapılan sürücü ve vatandaşlara huzur ve güvenin sağlanması ve kurban bayramının daha güvenilir ve sakin geçmesi adına vatandaşların rahatlığı için çalıştıklarını belirterek memnuniyetlerini sorması üzerine sürücüler ve vatandaşlar, uygulamadan memnun olduklarını dile getirmeleri dikkatlerden kaçmadı. Uygulamanın bayram süresinde aralıklarla ilçenin farklı bölgelerinde devam edeceği öğrenildi.

EMİN İNAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.