ÇARŞAMBA GENÇLİK SPOR FİNAL GURUBUNDA

ÇARŞAMBA GENÇLİK SPOR FİNAL GURUBUNDA
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın," Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğünün Düzenlediği ve ...

Türkiye Gençlinde İlk Defa Organize Edilen 4 Branş ta Birden Mücadele Edildiği ve  4 Branş 1'ncilik Şampiyon Turnuvasının Eleme Grubu 20 Mart 2015 Cuma Gecesi Oynanan maçlarla tamamlandı" dedi. 

‘TAKIMIZ TURNUVADA GRUBUNU LİDER BİTİRDİ’
Türkiye Genelinde İlk Defa Samsun İlimizde Organize Edilen 4 Branş 1 Şampiyon Turnuvası spor herkes içindir yaşı ve cinsiyeti ne olursa Olsun, insanların eğlenmesi, kaynaşması, kendilerini iyi Hissetmesi için iyi bir yolu olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın."  Sağlığı kendi bünyesi içinde aynı zamanda gerçekleştirmeyi amaç edinmiştir. Samsunumuz sportif anlamda Türkiye,de ilk defa uygulanan projelerle turnuvalarla ve başarılarla çok Önemli. Bir spor Şehri oldu. Bizde ilçe olarak her geçen gün büyüyoruz. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüzün geliştirdiği projeleri uygulamaya katılmaya gayret gösteriyoruz. 4 branş 1 şampiyon turnuvasına,da Çarşamba Spor İlçe Müdürlüğü olarak katıldık. Takımız turnuvada grubunu lider bitirdi. Takıma katkılarından dolayı kaptanımız Mustafa Berberoğlu ,takımda  mücadele tüm takım arkadaşlarımıza böyle bir proje gerçekleştirdikleri İçin Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürümüz Sayın Güven Özyurt’a emeği geçen herkese teşekkür ederim" diye ifade etti.

‘MAÇLAR SONUCU 19 PUAN TOPLADIK’
A Gurubunda Mücadele Eden Çarşamba Gençlik Spor 4 takımdan oluşan grubu 19 puanla 1’nci olarak lider bitilerek 6 Nisan 2015 Pazartesi günü başlayacak yarı final maçlarını oynayacak. turnuva hakkında bilgi veren takım kaptanı Mustafa Berberoğlu “Samsun Gençlik spor İl Müdürlüğünün organize ettiği 4 branş (futbol, voleybol, basketbol, Masa Tenisi) 1 Şampiyon turnuvasına Katılan 8 Takımdan Tek İlçe Takımı Olarak Oluşturduğumuz 12 Kişilik Kadro ile 4 Branşta 12 Maça Çıktık Bu Maçlar Sonucu 19 puan Topladık( 5 Puan Futbol, 6 Puan Voleybol, 4 puan Masa Tenisi, 4 puan Basketbol) grubu 1.Sırada tamamladık. B gurubu Lideri de grubu 19 puanla tamamladı" diye konuştu

‘AVERAJLA FİNAL GRUBUNA ÇIKACAĞIZ’
Bu turnuvanın daha önceki düzenlenen turnuvalardan farkı 12 kişilik kadro 4 branş oynayacağı için çok akıllı bir takım kurmamız gerekiyordu ifadesini kullanan  Takım kaptanı Mustafa Berberoğlu,"  Tek veya 2 branşta alınacak puanlar takımı finale taşıyamayacaktı. Bu nedenle organize bir ekip kurarak futbol takımımızıda  Gökhan Özden diğer 3 branşı da ben organize ettim. İlk amacımıza ulaştık. final grubunda diğer grubun 2.takımı ile 4 branş ta mücadele edeceğiz. 4 maçın İkisini almamız durumunda alttan daha fazla puan taşıdığımız içi averajla final grubuna çıkacağız. Amacımız finali Oynamak ve Takım Yöneticisi Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüz İlkay Aydın’a takımdaki tüm arkadaşlarıma verdikleri mücadele ve fedakârlıktan dolayı teşekkür ediyorum "dedi.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.