Çarşamba Gazeteciler Cemiyeti Fotoğraf Yarışması Başladı

Çarşamba Gazeteciler Cemiyeti Fotoğraf Yarışması Başladı
Çarşamba Gazeteciler Cemiyeti,Sanat danışmanlığını Fotoğraf Sanatçısı Behçet Atabek’in üstlendiği, Çarşamba’nın Tarihi Köprüsünü konu alan,Lise öğrencilerinin katılabileceği fotoğraf yarışması düzenledi.

Yarışmanın Jüri Üyeliğini;Ordu Üniversitesi GSF Dekanı Prof Dr.Ata Yakup Kaptan,19 Mayıs Üniversitesi GSF Öğretim Üyesi Atanur Sevim,Fotoğraf Sanatçısı Güngör Çınar,Fotoğraf Sanatçısı İzzet Köksal ve Çarşamba Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Faruk Tak oluşturuyor.

Liseliler Fotoğraf Yarışması
Konuyla ilgili açıklama yapan Çarşamba Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Faruk Tak;Fotoğraf Sanatına katkıda bulunmanın yanı sıra ilçemizin tarihi ve kültürel değerlerinden olan Tarihi Köprü’yü tanıtırken,Köprüyle birlikte Çarşamba da yaşamı,İnsanı,Yeşilırmağı da Fotoğraf konusunun içine dahil etmeyi amaçladık. “Köprünün Öteki Yüzü” konulu bir fotoğraf yarışmasına Çarşamba sınırları içinde liselerde okuyan her öğrenci katılabilecek.Birinci seçilen fotoğrafçıya, DSLR Fotoğraf Makinası,ikinciye Kompakt Fotoğraf Makinası,Üçüncüye Tablet Bilgisayar,Dördüncüye başarı belgesi vereceğiz.Ayrıca yarışmada katılan fotoğraflarla bir sergide açacağız.Yarışma 10.02.2016 tarihinde başladı.Yarışmacılar fotoğraflarını 28.03.2016 tarihine kadar [email protected] adresine göderebilirler.Şimdiden genç fotoğrafçılara başarılar diliyorum.Dedi. EMİN İNAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.