ÇARŞAMBA BELEDİYESPOR TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ

ÇARŞAMBA BELEDİYESPOR TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ
Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın “ Manisa’da yapılan 15 Yaş Minik Erkekler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası’nda Çarşamba Belediyespor Kulübü Takım Halinde Türkiye üçüncüsü olmayı başardı” dedi.

‘27 PUANLA TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLMAYI BAŞARDILAR’
Manisa'da 18-19 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Grekoromen Stil U 15 Türkiye şampiyonasına katılan Çarşamba Belediyespor Kulübü ilçe takımımız şampiyonada başarılı bir performans ortaya konduklarını söyleyen Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın “   Minik Erkeklerde toplamda 27 Puanla Türkiye Üçüncüsü olmayı başardı .şampiyonada 43 puanla İstanbul Başakşehir Spor Kulübü İkinci, 50 puanla İstanbul Büyükşehir Belediyespor Türkiye Şampiyonu Oldular. Türkiye şampiyonasında 38 takımın katılımıyla yapılan kıyasıya müsabakalar sonucunda dikkatleri Üzerine toplayan İlçemiz Çarşamba Belediyespor takımı oldu” diye konuştu.

‘GÜREŞ SPORUNDA ADINDAN HER ZAMAN SÖZ ETTİRMİŞTİR’
Çarşamba Belediye spor güreş takımı U15 grekoromen stil Türkiye şampiyonası müsabakalarında fırtına gibi estiklerini dile getiren Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın “  Çarşambamız eskiden bugüne güreş sporunda adından her zaman söz ettirmiştir. Bu tür organizasyonlarda kazanılan başarılar gelecek dönemlerde daha büyük başarıların ilk ve önemli adımlarından biridir. sporcularımızı ve onların başarısında emeği geçen başta güreş antrenörlerimiz İsmet Aykul, Mustafa Berber, Nuri Özer ve beden eğitimi öğretmeni arkadaşlarımızı yürekten kutluyorum” şeklinde konuştu  

‘İLÇEMİZDE YENİ MUSTAFA DAĞISTANLI’ LAR YETİŞECEK’
Peygamber sünneti ve ata sporumuz olan güreşin İlçemizde başarıyla devam  edeceğini  belirten Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın “  Yeni Mustafa Dağıstanlı’ lar yetişmesi için ilçe müdürlüğümüz ile  hocalarımızın yanı sıra velilerimizin destekleriyle gelecek zamanlarda daha büyük başarılar gelmesi İçin gerekenleri yapacağız. bizlerden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen, her zaman yanımızda olan başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Güven Özyurt'a, Çarşamba Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Dündar,a çok teşekkür ediyorum”dedi.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.