CANSU'NUN TORUNU EFE, 'EFE GİBİ' SÜNNET OLDU...

CANSU'NUN TORUNU EFE, 'EFE GİBİ' SÜNNET OLDU...
Gazetemizin Spor Yazarı Duayen Gazeteci Erdal Cansu'nun torunu Efe Deniz Sünnet oldu.

Bülent ve Selda Ak çiftinin oğulları olan 7 yaşındaki küçük Samsunsporlu Efe Deniz, Medical Park Hastanesi'nde sünnet olarak çocukluğa elveda, delikanlılığa merhaba dedi.
Medical Park Hastanesi Üroloji Bölümü doktorlarından Operatör Doktor Hamit Öztürk'ün sihirli ellerine kendisini teslim eden Efe Deniz, "Sünnet olduğumu farketmedim bile. Korktuğum kadar değilmiş. Peygamber Efendimizin emrine uyarak sünnetim gerçekleştiği için çok mutluyum" dedi.
Sünnet olarak delikanlılığa adımını atan Efe Deniz'in anne ve babasının mutlulukları gözlerinden okunurken Dedesi Gazetemiz DENGE'nin Spor Yazarlığını yapan ve spor çevrelerinde önemli bir yeri bulunan, Kırmızı-Beyaz renklere gönül veren, Samsunspor'un tüm maçlarını takip ederek iyi neticeler alması için yorumlarıyla camiayı coşturup hareketlendiren, yılların eskitemediği Erdal Cansu, torununun sünnet olmasına şahitlik ederek büyük mutluluk yaşadı. 
Denge Gazetesi Ailesi olarak Efe Deniz Ak'a geçmiş olsun dileklerimizi iletir, AK Ailesine gözaydınlığı temennisinde bulunurken, "Cansu Baba" lakaplı Erdal Cansu'ya da daha nice torun sünnetinde bulunmasını dileriz. DENGE Yazı Ailesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.