CANİK’TE YENİ DÖNEM

CANİK’TE YENİ DÖNEM
İbrahim Sandıkçı, İlçe Başkanı Ercan Eler, teşkilat üyeleri, partililer ve vatandaşların katılımıyla, AK Parti İlçe Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenledi.

AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, ''Kibirlenmeden, ayaklarımızın üzerine basarak şeffaf bir şekilde Canikli her vatandaşımızı kucaklayarak, kapımızı ve gönlümüzü herkese açarak, kardeşlik ikliminin hakim olduğu bir belediyecilik anlayışını ortaya koyacağız’’ dedi.

CANİK ATEŞTEN GÖMLEK
İbrahim Sandıkçı, İlçe Başkanı Ercan Eler, teşkilat üyeleri, partililer ve vatandaşların katılımıyla, AK Parti İlçe Başkanlığı’nda  basın toplantısı düzenledi. İbrahim Sandıkçı ne kadar borç yüklü bir Belediye devralacak olsa da, kendine güvenen duruşuyla güven verdi. Canik’in her köşesini daha ileriye taşımak için gece gündüz çalışacağız diyen Sandıkçı, 'herkesin rahat ulaşabileceği başkanlık anlayışımızla giydiğimiz bu ateşten gömleğin farkındayız' dedi.

canikkkk-(4).jpg
 
ALTYAPI VE İSTİHDAM
Belediyenin altyapı, şehirleşme, eğitim, sağlık, sanayi ve üretim, sportif ve kültürel etkinlikler, sosyal dayanışma ve istihdam artırıcı çalışmalarla örnek belediye olacağını belirten Sandıkçı, ''Yaşadığımız şehirdeki sosyal belediyecilik anlayışını ön plana çıkartacak ihtiyaç sahibi bireyleri, engelli vatandaşlarımızı, çocuklarımızı, yaşlılarımızı ve tüm canlıları önemseyen projeleri sivil toplum örgütlerimizle birlikte ortaya koyacağız.'' 

canikkkk-(5).jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.