CANİK’TE GENÇLERE KÜTÜPHANE SÖZÜ

CANİK’TE GENÇLERE KÜTÜPHANE SÖZÜ
AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı gençlerle bir araya geldi.

Gençlik buluşması programı kapsamında Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Ersan Aksu ve AK Parti’yle Milliyetçi Hareket Partisi’nin teşkilatları bir araya geldi.

Gençlik buluşmasında konuşan İbrahim Sandıkçı, “Bugünlerimizin değeri, geleceğimizin mimarı olan gençlerimizle bir arada olmaktan çok mutluyum. Artık gençlerimize yapılan yatırımlarla birlikte, nitelikli bir gelecek planlıyoruz. Yazılım ve kodlamanın daha ön plana çıktığı, sanayileşmenin daha da yükseldiği bir gençliğin alt yapısını kuruyoruz. İnşallah bu dönemde ilçemiz için de bu tarz projelerle gençlerimizle buluşacağız” dedi.

indir-(2)-004.png

Gençlerin sorularını yanıtladılar
AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Ersan Aksu ile birlikte gençlerin sorularını yanıtlayan Sandıkçı, öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Sandıkçı, “Öğrencilerimizin en önemli eksikliği, yeteneklerine göre eğitim alamaması. Çoğu gencimizin üniversiteye gitmeden meslek sahibi olması gerekiyor. Bu anlayışla yapılan eğitim gençlerimiz açısından daha faydalı olacaktır. Daha çok üretin, daha çok bilgi sahibi olun.” diye konuştu.

indir-(1)-005.png

Gençler Sandıkçı’dan kütüphane sözü aldı
Lise öğrencileri Canik’te en önemli eksikliklerimizden biri de kütüphane, sizden kütüphane istiyoruz dedi. İbrahim Sandıkçı bunun üzerine, kütüphane çalışmamız var. İnşallah en kısa sürede bu isteğinizi gerçekleştireceğiz dedi.

indir-007.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.