Canik’te Birlik ve Beraberlik günü!

Canik’te Birlik ve Beraberlik günü!
AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, “ Bu yola millete hizmet etmek için çıktık. Bu amacımızı da birlik ve beraberlikle içerisinde gerçekleştireceğiz” dedi.

AK Parti Canik İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen, Birlik ve Biraberlik programına AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Ersan Aksu, Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı, AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, Aday adaylarımız ve AK Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar Canik’te görev alan teşkilat mensupları katıldı.

indir-003.png

Canik 2 yıl içinde değer kazanacak

Programda konuşan Sandıkçı, “Canik’te birlik ve beraberlik sağlandığı zaman, çok güzel işler başaracağız. 2 yıl içinde Canik’teki değişimi hep birlikte göreceğiz. Sayın Mustafa Demir’le birlikte gerçekleştireceğimiz projelerle ilçemizdeki kalkınmayı en kısa sürede gerçekleştireceğiz” dedi.

Afişlere değil gönüllere gireceğiz

Teşkilat mensuplarına hitap eden İbrahim Sandıkçı, gönül belediyeciliğini uygulayacaklarını belirtti. Ayrıca Sandıkçı, “Belediyecilikte ulaşılabilirlik sorunu asla  olmayacak. Biz millete hizmet için çıktığımız bu yolda, yaptığımız hizmetleri milletimize anlatacağız. Amacımız afişlere girmek değil, amacımız yaptığımız hizmetlerle milletimizin gönüllerine girmektir” diye konuştu.

Canik’i hep birlikte kalkındıracağız

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, “Canik için en kısa sürede harekete geçeceğiz. 2 yıl içinde Canik’te alt yapı sorunu olan yer kalmayacak. Bütün hizmetlermizi Sayın Sandıkçı ile birlikte gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.