CANİKLİ AK KADINLARDAN HASTA ZİYARETİ

CANİKLİ AK KADINLARDAN HASTA ZİYARETİ
AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Tıbbi Onkoloji Servisi'nde tedavi gören hastaları ziyaret etti

Her hafta Cuma günleri ziyaretlerde bulunan AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları, bu hafta Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Tıbbi Onkoloji Servisi'nde tedavi gören hastaları mutlu etti.

AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu ve yönetim kurulu üyeleri, Cuma ziyaretleri kapsamında Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Tıbbi Onkoloji Servisi'nde yatan hastaları ziyaret etti. Tek tek uğradıkları ve karanfil verdikleri hastalara geçmiş olsun dileğinde bulunan Başkan Korucu ve diğer yönetim kurulu üyeleri, hastalarla sohbet de etti.

 

HER HAFTA FARKLI ZİYARET

Kadın Kolları olarak bu tür ziyaretleri sürekli gerçekleştirdiklerini belirten AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu, "Her Cuma mutlaka gazilerimiz, şehit yakınlarımız, hastalarımız gibi bir çok insanımızı ziyaret ediyoruz. Bu hafta da Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Servisi'nde yatan hastalarımızı ziyaret ettik. Hastalarımızın yüzlerinin güldüğünü görmek bizleri mutlu ediyor. Tıbbi Onkoloji Servisi Sorumlusu Dr. Yasemin Kemal ve özveri ile çalışan servis personeline teşekkür eder, hastalarımıza acil şifalar diliyor" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.