CANİK STK İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

CANİK STK İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Canik Sivil Toplum Örgütü Başkanları önceki gün Canik Fakirleri Koruma Derneğinin Düzenlediği İftar yemeğinde bir araya geldi. Koyu bir sohbet eşliğinde gerçekleşen iftar yemeği sonrası Canik Fakirleri Koruma Derneği Başkanı Adem Vural ve Başkan Yardımcısı Cemal Semiz tüm katılımcılara teşekkür etti.

SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜ BAŞKANLARINDAN YOĞUN KATILIM

Canik Sivil Toplum Örgütü Başkanlar iftar yemeğinde bir araya geldiler. Canik İlçesi Sivil Toplum Örgütü Başkanları önceki gün Canik Fakirleri Koruma Derneğinin düzenlediği İftar yemepinde buluştu. AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Erler, MHP Canik İlçe Başkanı Kemal Sara ve çok sayıda Sivil Toplum Örgütü Başkanlarının yer aldığı iftar yemeğinde Sivil Toplum Örgütü Başkanları bilgi alış verişinde bulundular. İftar yeği sonrası tüm katılımcılara teşekkür eden Canik Fakirleri Koruma Derneği Başkanı Adem Vural,"Bu güzel iftar yemeğimizde bizleri yalnız bırakmayan tüm Sivil Toplum Örgütleri Başkanlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.  

BAŞKAN YARDIMCISI SEMİZ'DEN TEŞEKKÜR

Sivil Toplum Örgütlerinin görevi gözle görülmeyen ve gözden kaçanları tespit ederek ilgili makam ve mercilere bildirerek daima vatandaşların yardımcı olmak olduğunu belirten Canik Fakirleri Koruma Derneği Başkan Yardımcısı Cemal Semiz,"Bizler Sivil Toplum Örgütü Başkanları olarak daima vatandaşın yayında olmak ve onların çağrılarına kulak vermeliyiz. Gözle görülmeyen ve gözden kaçanları tespit emek ve ilgili mercilere bildirmek zorundayız. Bu nedenle siz değerli Sivil Toplum Örgütü Başkanlarımız bu konuda her daim vatandaşlarımızın yanında olduğunuz ap açık ortada. Bu nedenle bende bir Sivil Toplum Örgütü Derneğinin Kurucusu olarak hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. İftar yemeği sonrası ise Canik STK Başkanları bir araya gelerek hem hatıra fotoğrafı çekindiler hem de birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.