CANİK SİL BAŞTAN

CANİK SİL BAŞTAN
Dün akşam ilçe seçim kurullarına verilen Belediye meclis üyelerinin listesi belli oldu. Tüm ilçelerde eski meclis üyelerinden az da olsa varken Canik ilçesi bir ilke imza atarak tüm Belediye meclis üyelerini yeniledi.

Dün akşam ilçe seçim kurullarına verilen Belediye meclis üyelerinin listesi belli oldu. Tüm ilçelerde eski meclis üyelerinden az da olsa varken Canik ilçesi bir ilke imza atarak tüm Belediye meclis üyelerini yeniledi. Belediye Başkan adayı İbrahim Sandıkçı’nın başarısı olarak kabul edilen Canik ilçesi Belediye Meclis üyelerinin tamamının yeni isimlerden oluşması Canik kamuoyunca takdire şayan bir icraat olarak nitelendirildi.

 

İLKADIM’DA KARAGÖZ SÜRPRİZİ

AK Parti İlkadım İlçesi Belediye meclis üyeliklerinde en büyük sürprizi İlkadım Belediye meclis üyesi sıralamasında ilk sırayı alan KADEF Genel Başkanı Dr. Yılmaz Karagöz ismi oldu. Kavak Dernekleri Federasyonu Başkanı olan Dr. Yılmaz Karagöz’ün AK Parti listesinin ilk sırasında olması İlkadım seçimlerinde Erdoğan Tok’u bir adım öne taşımış durumda gözükmekte. Yılmaz Karagözün liste başı olmasıyla birlikte Kavaklıların Erdoğan Tok’a oy verme yüzdeliğini de ciddi oranda artırmış durumda gözükmekte.

  

DİĞER İLÇELERDE DE LİSTELER YENİLENDİ

AK Parti’nin İlkadım, Atakum ve Canik listelerinin dışında diğer ilçelerde de yeni isimlerin yer aldığı gözden kaçmadı. Her ilçede MHP’den de isimlerin girdiği ve bu isimlerin bir kısmının da daha önceleri meclis üyesi olmayan isimlerden oluşması kamuoyunun dikkatinden kaçmadı. Millet İttifakının listeleri haber merkezlerine geç düştüğünden onlarla ilgili detaylı haberleri daha sonra yapma imkânı olacak.

 

CANİK YENİLENMENİN LOKOMOTİFİ OLDU

Canik Belediye Başkan adayı İbrahim Sandıkçı’nın yaptığı meclis üyelikleri konusunda tüm ilçe Belediyelerine örnek olacak bir davranış biçimi sergileyerek eski Belediye Meclis üyelerinden hiçbir tanesini listelere yazmamış olması Kamuoyunun büyük takdirini kazandı. İlkadım ilçesinde de Erdoğan Tok’un KADEF başkanı Yılmaz Karagöz’ü listenin ilk sırasına yazmış olması AK Parti adına büyük bir başarı olarak kamuoyunun dikkatinden kaçmadı.

atakum.pngcanik.png

ilkadm.png tekkekoy.png

            

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum