CANİK DEĞİŞİME HAZIR!

CANİK DEĞİŞİME HAZIR!
AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı ve AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler gazetemizi ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bahadır ile bir sohbet gerçekleştirdi.

AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, 'Önce millet, önce memleket' anlayışıyla yola çıktığını vurgulayarak: "Bir Canik evladı olarak AK Parti’nin kuruluşundan beri teşkilatın birçok kademesinde görev aldım. Canikli her vatandaşımızı kucaklayarak, kapımızı ve gönlümüzü herkese açarak, kardeşlik ikliminin hakim olduğu bir belediyecilik anlayışını ortaya koyacağız." dedi.

canik-sandikci-adnan-bahadir-(1).jpg

canik-sandikci-adnan-bahadir-(1).png

CANİK ŞAHLANMAYA DEVAM EDECEK
Canikli hemşehrilerimizle birlikte ilçemizi göç alan bir bölge haline getireceğiz diyen AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı: "Canik bizim için çok değerli. Hep birlikte Canik’i daha yukarı nasıl taşıyabiliriz, bunun derdine düşeceğiz. Seçim ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyoruz. İnşallah 31 Mart’tan sonra, Canik şahlanmaya devam edecektir.” dedi.

canik-sandikci-adnan-bahadir-(2).jpg

canik-sandikci-adnan-bahadir-(2).png

CANİK DAHA İYİ GÜNLERE HAZIR
Yerel basının önemi hakkında da konuşan AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı: Yerel basın ne kadar güçlü olursa, biz de o kadar güçlü oluruz. Biliyoruz ki, Canik daha iyi günler görecek. Bunu da hep birlikte başaracağız.” diye konuştu. 

Soner Süren

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum